Terence Hill legjobb filmjei, legnagyobb haverja nélkül

Terence Hill 8 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

9508

Terence Hill legjobb filmjei, legnagyobb haverja nélkül

A híres, Velencében született színész ma ünnepli 79. születésnapját. Terence Hill neve szinte egybeforrt Bud Spencerrel, ám mi ma nem közös filmjeiket vesszük górcső alá, hanem a vékony pofonosztó munkásságából szemezgetünk. Terence-nek rendkívül színes a színészi palettája, hiszen játszott már papot, volt a vadnyugat hőse, de játszott már szuper képességekkel megáldott zsarut is. Lássuk hát leghíresebb alakításait!

Kihagytuk Terence Hill valamelyik klasszikusát? Várjuk hozzászólásban! Ha tetszett a cikk nyomj egy LIKE-ot Facebook oldalunkra!

8. Egy zseni, két haver, egy balek (1975)

Joe szereti, ha történik valami, elvégre a Vadnyugaton él. Jobb híján városról városra járva párbajmutatványokból kalapozza össze a pénzt, míg egy nap fülest kap. A vörös szakállas Milton tábornok nagy pénzszállítmány végett utazik Cabot tábornok erődjébe. Joe-nak nagyszerű ötlete támad, ráveszi barátait, Lucyt és Billt, hogy a közben megboldogult Milton tábornokot helyettesítve, maguk látogassanak el Cabot tábornok erődjébe. A pontos tervet azonban csak Joe ismeri, akárcsak a balek személyét.

Egy zseni, két haver, egy balek (1975)

7. Vigyázat, vadnyugat (1972)

Apja utolsó akaratának megfelelően Joe-t (Terence Hill) a vadnyugatra küldik abban a reményben, hogy ott végre igazi kemény legény válik belőle. Az álmodozó tekintetű fiatalember azonban megveti a fegyverropogást, a verekedést és az erőszakot. Helyette szívesebben választja a verseket, a ló nyergénél pedig jobban kedveli a biciklijét. Joe nem is szakítana ezzel az életmóddal, ha nem kellene megvédenie magát egy fegyveres férfival szemben, aki ugyanarra a lányra vetett szemet, mint ő.

Vigyázat, vadnyugat 1972


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download