FILMEZZUNK.HU
Családi vígjátékok egy meghitt estére

15 magával ragadó vígjáték, ha együtt a család

22383

Családi vígjátékok egy meghitt estére

Végre úgy alakult, hogy otthon az egész család és egy szórakoztató filmet szeretnétek nézni? Ha igen, csekkold le alábbi listánkat és válassz egyet közülük, hiszen bármelyiket választod, garantáltan remek szórakozást fog nyújtani az egész család számára. Íme 15 szívmelengető vígjáték, ha együtt az egész család.

“Családi vígjátékok” toplistánkból kihagytuk kedvencedet? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy melyik filmmel, vagy filmekkel bővítenéd a “családi vígjátékok” című albumunkat!

1. Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

Daniel Hillard (Robin Williams) csapnivaló családapa, legalábbis felesége szerint, aki válni szeretne, és férjétől még a gyerekeik láthatási jogát is sajnálja. Ám amire Daniel férfiként nem volt alkalmas, arra idős nőnek maszkírozva tökéletes: megszületik Mrs. Doubtfire alakja, aki saját családjához kerül felvigyázónőnek. Daniel egyre jobban érzi magát a szerepben, ami ráadásul jól is áll neki, a családja is kezdi megszeretni, a probléma csak az, hogy ez az idill egy csalásra épül. Mrs. Doubtfire szerepe pedig kezd Daniel fejére nőni.

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

2. Gru (Despicable Me, 2010)

A gyönyörű kertvárosban, ahol hófehér kerítés veszi körbe a virágzó rózsabokrokat, van egy fekete ház, amely egy halott gyepen áll. Ebben a házban egy őrült tudós él, Gru, akinek végső célja a világ leigázása, és ehhez újabbnál újabb elmebeteg terveket szövöget. Gru élvezettel tobzódik saját gonoszságában, legfrissebb elképzelése pedig az, hogy ellopja a Holdat. Amíg ezer meg egy módon kiötli, hogyan is vigye véghez tettét, váratlanul felbukkan három árva kislány, akik veszélybe sodorják tervét. Margo, Edith és Agnes ugyanis apajelöltet keresnek, amit éppen Gru személyében találnak meg.

Befutott a Gru 3 első előzetese, méghozzá magyar nyelven

3. Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

Egy amerikai kisvárosban élő gyerekek, Mikey és Brand családját a kilakoltatás fenyegeti. Az utolsó közös napokban elhatározzák, hogy pénzt szereznek. Ehhez a félszemű kalóz, Willie  kincsestérképét hívják segítségül. A gyerekek elindulnak a kincs felkutatására, de szerencsétlenségükre nyomukba ered a Fratelli klán is, akik szintén maguknak akarják a zsákmányt.

Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

4. Apád-anyád idejöjjön! (The Parent Trap, 1998)

Hallie és Annie ikerlányok, akik eddig semmit nem tudtak egymásról, elszakítva, Kaliforniában, illetve Londonban nőttek fel. Egy nyári táborban találkoznak egymással, és a döbbenetes hasonlóság, illetve a véletlen egyezések miatt rájönnek, ők testvérek. Miután túl vannak a felismerésen, rafinált tervet szülnek: Hallie Londonba utazik édesanyjához, Annie pedig Kaliforniába apjához, így mindketten megismerhetik azt a szülőjüket, akivel eddig még nem találkoztak. Miután ez megtörtént, új céljuk támad: össze kell hozni korábban elvált szüleiket, hogy mostantól egy nagy boldog családként együtt élhessenek.

Apád-anyád idejöjjön! (1998, The Parent Trap)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·