FILMEZZUNK.HU
5 film péntek estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

5 film péntek estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

7490

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó volt a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! Ma este kuckózz be pár szuper film társaságában!

Sötét zsaruk 3. (Mozi+, 18:55)

Egy időhuroknak köszönhetően K ügynök nyomtalanul eltűnik a Föld színéről. Hű társa, J ezért visszatér a múltba, hogy leleplezze az összeesküvést, és kiderítse az igazságot. 1969-be utazik, ahol a fiatal K-val az oldalán mindössze egy napja jut arra, hogy megmentse társát, és biztosítsa az ügynökség és az emberiség jövőjét.

Sötét zsaruk 3.

Nem kellesz eléggé (Duna Tv, 20:25)

Férfiak és nők. Az egyik a Marsról jött, a másik a Vénuszról, és most kénytelenek együtt élni a Föld nevű bolygón. Csakhogy ez nem mindig megy könnyen, alkalmasint ugyanis egymásba gabalyodnak. Néha őszinték, néha pedig hazudnak, aki pedig azt állítja, hogy kiismerte a másik nemet, az vagy megőrült, vagy hazudik, de még ha teljesen komolyan is gondolja, biztos, hogy téved. A Nem kellesz eléggé néhány baltimore-i fiatal elbénázott, félbehagyott, elfecsérelt vagy félreértett kapcsolatát mutatja be.

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You, 2009)

A nagy balhé (Film Mánia, 21:00)

Kínában, az 1900-as évek elején járunk. A haditengerészet tehetetlenül nézi egy csempészbanda kalózkodását – az ördögi Lo vezette renegátok rettegésben tartják az egész vidéket. Dragon Ma (Jackie Chan – Csúcsformában, A tiltott királyság) nem nézi tétlenül a haditengerészet kudarcait: elhatározza, hogy mindenáron megállítja a gonosztevőket.

A nagy balhé ('A' gai waak, 1983)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·