FILMEZZUNK.HU

Matt Damon visszautasította a Pókember: Hazatérés 2 főszerepét

1841

Matt Damon visszautasította a Pókember: Hazatérés 2 főszerepét

A színészt megpróbálta befűzni a Marvel, azonban nem jártak sikerrel, Matt Damon végül nem csatlakozik a stúdió szuperhősuniverzumához. A ‘Meet the Movie Press’ legutóbbi epizódjának központi témája a Pókember: Hazatérés 2 volt, melynek kapcsán szóba került, hogy Matt Damon lépett volna Michael Keaton nyomdokaiba, és alakította volna a film nemezisét. Legalábbis ez volt a Marvel terve, a színész azonban a pletykák szerint nemet mondott a felkérésre. – írja a mafab.hu

Matt Damon visszautasította a Pókember: Hazatérés 2 főszerepét

A döntése abból a szempontból meglepő, hogy Damonról köztudott, hogy szívesen vállalna szerepet a Marvel valamelyik szuperhősfilmjében, ráadásul korábbi interjúi alapján nem valamely hős szerepe érdekli, épp ellenkezőleg. Ennél jobb alkalom valószínűleg nem fog adódni, a döntésének hátteréről azonban nincsenek információk.

Nem ő lett volna az első A-listás sztár, akit valamelyik Marvel főgonosz szerepében tűnik fel, elég, ha csak Cate Blanchettre, Jeff Bridgesre, Robert Redfordra, Kurt Russellre, Michael B. Jordanre vagy Michael Keatonre gondolunk, a Thanost alakító Josh Brolinról nem is beszélve. A Marvel soron következő filmje, a Bosszúállók: Végtelen háború április végétől a hazai mozikban.

Magyarul is földhöz vág a Bosszúállók 3 legújabb előzetese!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·