FILMEZZUNK.HU
Filmajánló vasárnap estére (04.08.)

7 kihagyhatatlan film vasárnap estére

10707

Filmajánló vasárnap estére (04.08.)

Ma este a szeretteiddel szeretnél moziestet tartani? Dobjatok össze valami finom vacsit, mert mi már össze is válogattuk nektek a legjobb filmeket, amik biztosan mindenkinek tetszenek majd.

Artúr király (Viasat3, 18:35)

Arthur (Clive Owen) a Római Birodalom seregének vezére, feladata az északi védvonalak őrzése, de legszívesebben már visszatérne Róma biztonságos falai közé. Visszatérte előtt azonban még egy utolsó feladatot kell teljesítenie, amely során ráébred, hogy ha Róma elveszik, akkor Britanniának szüksége lesz valakire, aki megvédi a briteket, akire a szászok támadásai egyre komolyabban fenyegetést jelentenek. Egy új vezérre van szükség, aki átvezeti a népet egy új korszakba, ám a legkarizmatikusabb vezérnek is szüksége van társakra, olyanokra, mint Merlin (Stephen Dillane) és Guinevere (Keira Knightley).

Artúr király /King Arthur, 2004/

Julie & Julia – Két nő, egy recept (Duna Tv, 19:00)

Julie Powell élete nem mondható épp a legsikeresebbnek. Céljait nem igazán sikerül megvalósítania, egyetlen szenvedélye a főzés, amiről blogot is vezet. Julia számára sem minden fenékig tejfel; most költözött Párzisba férjével, és fogalma sincs róla, mihez kezdjen a szabadidejével. A két nőt a francia konyha iránti kimeríthetetlen szeretet hozza össze.

Julie & Julia - Két nő, egy recept (Julie & Julia, 2009)

Férfibecsület (amc, 19:30)

Bayonne a hírhedt kiképzőközpont, ahová sorkatonaként érkezik meg Carl Brashear. Kemény kiképzőtisztje, Billy Sunday mély ellenszenvvel viseltetik iránta, mivel a déli államok szülötteként komoly előítélettel viseltetik a fekete bőrűek iránt. Brashear azonban nem adja fel, és megmutatja, mire képes. Búvárként nyújtott teljesítményével lenyűgözi Billyt, aki hajlandó kiállni mellette, mikor a férfi bevetés közben elveszíti lábát, és ezért le akarják szerelni. Ezzel azonban magára haragítja sok bajtársát és felettesét.

Férfibecsület (Men of Honor, 2000)

Sherlock Holmes (Film+, 20:35)

Robert Downey Jr. alakításában láthatjuk a tévedhetetlen detektívet, Sherlock Holmest újra a filmvásznon. A mesteri nyomozó munkát végző Holmes, ebben a feldolgozásban nem csak logikában tűnik ki, de közelharcban is bámulatos. Társával, Dr. Watsonnal (Robert Downey Jr.) életük egyik legnagyobb kihívása előtt állnak, Lord Blackwood után nyomoznak, hogy a Brit birodalom sértetlen maradhasson.

Sherlock Holmes (2009)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·