FILMEZZUNK.HU
Augusztusban érkezik Jason Statham óriáscápás horrorja

Jason Statham óriáscápás horrorja augusztusban érkezik

2347

Augusztusban érkezik Jason Statham óriáscápás horrorja

Rengeteget hallottunk már Jason Statham új filmjéről, remélhetőleg a Meg – Az őscápa trailerére sem kell már sokat várnunk. Steve Alten 1997-ben szinte játékból írt egy regényt egy megalodonról: egy olyan hatalmas tengeri ragadozóról, amely a kora miocén és késő pliocén táján élt, de valamiért egyetlen példánya mégis életben van: és egy nap feljön a mélyből. A regény váratlan siker lett, és meghatározta az ifjú író pályáját: idén nyáron már a sorozat hatodik részét fogják kiadni. És Alten a héten pályája újabb fontos állomáshoz érkezett: ahogy FB-oldalán közzétette, végre láthatta a sorozat első kötetéből készült film, a Meg – Az őscápa első előzetesét, és el volt tőle ájulva.

Augusztusban érkezik Jason Statham óriáscápás horrorja

A lelkesedéshez persze az is biztosan hozzájárul, hogy már nagyon régóta szó van a megfilmesítésről – az első szerződést közvetlenül a könyv megjelenése után írták alá róla.

“Nagy szerencse, hogy a film nem készült el Jason Statham nélkül!” – árulta el az író.

A rendező A nemzet aranya-filmeket készítő Jon Turteltaub, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mitn Jason StathamRainn WilsonRuby RoseMasi OkaRobert TaylorCliff CurtisÓlafur Darri Ólafsson és Li Bingbing. A Meg – Az őscápa augusztustól a hazai mozikban.

Jason Statham 10 legjobb filmje

(IC-Press)


Article Tags: · · · · · · · · ·