FILMEZZUNK.HU

Brutálisat tarolt Emily Blunt horrorja! – Hétvégi bevételi lista, USA

2762

Hétvégi bevételi lista, USA – 2018. április 6-8.

Piszkosul nagyot ment a mozikban Emily Blunt horrorja, a Hang nélkülnek nem volt kihívója ezen a hétvégén, írja a mafab.hu. Parádésan nyitott a mozikban az év horrorjának kikiáltott kritikus- és közönségkedvenc film, a Hang nélkülEmily Blunt és férje, John Krasinski közös alkotása 50 milliót kaszált a tengerentúlon, míg világszerte további 21 millióval fejelte meg bevételeit, ami a 17 milliós költségvetéséhez képest egészen pazar arány. Arról nem is beszélve, hogy a film jelenleg is 97 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

Hang nélkül (A Quiet Place, 2018) - Előzetes

Piszkosul nagyot ment a mozikban Emily Blunt horrorja, a Hang nélkül

A dobogó második fokán Steven Spielberg új sci-fije, a Ready Player One végzett 25 millióval, amivel ismét felülmúlta a várakozásokat. A film, mely múlt héten itthon is uralta a mozikat, már 391 milliót hozott a Warner konyhájára. A harmadik helyet egy premierfilm, a  John CenaLeslie MannIke Barinholtz és Graham Phillips nevével fémjelzett Szűzőrség szerezte meg 21, 4 millióval, mely kisebb meglepetésre kimagaslóan szerepelt a kritikusok körében, ami számokban 84 milliót jelent az RT-n, bár a közönség visszajelzése az amerikai piacon már korántsem volt ennyire pozitív.

Ready Player One (2018) - Kritika

A Ready Player One már 391 milliót hozott a Warner konyhájára

Továbbra is hétről hétre milliókkal bővíti bevételeit az idei év eddig legnagyobb sikerfilmje, a Fekete Párduc, mely Amerikában (665 millió, világszerte 1,3 milliárd) már a Titanicot is lekörözte, ezzel már minden idők harmadik legnagyobb bevételű produkciója lett a tengerentúlon. Ha már kimagasló teljesítményről van szó, nem érdemes elmennünk szó nélkül az I Can Only Imagine című, gyakorlatilag ismertebb sztárok nélkül is kiváló eredményeket produkáló vallási témájú filmről, mely 7 milliós büdzséje mellé már közel 70 milliót termelt. Az említetteken kívül egy premierfilm fért be a legjobb tízbe, a Kate MaraBruce Dern és Jason Clarke főszereplésével forgatott Chappaquiddick, mely a hetedik helyet szerezte meg 6,2 millió dollárral.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Hang nélkül – $50M / $71M
  2. Ready Player One – $25,1M / $391,3M
  3. Szűzőrség – $21,4M / $32,1M
  4. Fekete Párduc – $8,4M / $1,3MRD
  5. I Can Only Imagine – $8,4M / $69,1M
  6. Tyler Perry’s Acrimony – $8,1M / $31,8M
  7. Chappaquiddick – $6,2M / $6,2M
  8. Sherlock Gnomes – $5,6M / $45,8M
  9. Tűzgyűrű: Lázadás – $4,9M / $267M
  10. Kutyák szigete – $4,6M / $17,4M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

10 dolog, amit biztos, hogy nem gondoltál volna Emily Blunt-ról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·