FILMEZZUNK.HU
12 dolog, amit nem gondoltál volna Daisy Ridley-ről

12 dolog, amit nem gondoltál volna a születésnapját ma ünneplő Daisy Ridley-ről

14631

12 dolog, amit nem gondoltál volna a születésnapját ma ünneplő Daisy Ridley-ről

Daisy Ridley angol színésznő. Karrierje kezdetén főleg olyan sorozatok mellékszereplőjeként tevékenykedett, mint a Casualty, a Silent Witness vagy a Mr. Selfridge. A jóformán ismeretlen színésznő számára a nemzetközi áttörést és hírnevet a hetedik Star Wars-film, Az ébredő Erő főszerepe hozta meg. Ridley a napokban ünnepli 32. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekességet róla, amit nagy valószínűség szerint még nem hallottatok.

Star Wars 7 - MTV Movie Awards díjátadó 2016

1. A londoni Westminsterben született 1992. április 10-én Daisy Jazz Isobel Ridley néven. Nagybátyja, Arnold Ridley színész és forgatókönyvíró volt.

2. Daisy a Tring Park School for the Performing Arts színművészeti iskolába járt Hertfordshire-ben, melyet 2010-ben végzett el.

Érdekességek Daisy Ridley színésznőről

3. Pályáját kis költségvetésű tévéfilmekkel és sorozatokkal kezdte. Olyan televíziós sorozatokban volt látható, mint a Youngers, a Néma szemtanú, a Mr Selfridge és a Baleseti sebészet.

4. Látható volt a Blue Season című rövidfilmben (ezzel neveztek a Sci-Fi London nevű 48 órás filmversenyre), valamint a Lifesaver című interaktív produkció harmadik részének főszerepében, melyet BAFTA-díjra is jelöltek.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·