FILMEZZUNK.HU
Jövő nyáron érkezik a mozikba a Toy Story 4

Jön a Toy Story 4 és már azt is tudjuk, hogy mikor!

1530

Jövő nyáron érkezik a mozikba a Toy Story 4

Toy Story 4 rendezője hivatalosan is megerősítette, hogy a stúdió tartja magát a tervekhez, és jövő nyáron mutatják majd be a sorozat következő részét, írja a mafab.hu. Bár a Toy Story 3. után már nem volt biztos, hogy Woody és Buzz visszatér a nagyvászonra, a Pixar mégis úgy döntött, hogy még egy egész estés filmet kipasszíroznak a párosból. A film tervét 2014-ben jelentették be, és a munka azóta is folyik, hogy bő egy év múlva a mozikba is kerülhessen az új anyag.

Toy Story 3. (Toy Story 3, 2010)

Egy animációs filmen általában évekig dolgoznak a készítők – ezért meglepő a hír annak tükrében, hogy az eredeti szerzőpáros, Rashida Jones és Will McCormack tavaly év végén visszaadta a projektet, miután kreatív különbségekbe ütköztek a munka során. A stafétabotot Stephany Folsom vette át – és bár sokan arra tippeltek, hogy a stúdió csúsztatja majd a premierdátumot, hogy az alkotóknak több idejük legyen befejezni a filmet, ez elvileg nem fog megtörténni.

Josh Cooley, a rendező nemrég osztott meg Twitterén egy fotót, amelyen egy nagy, post-itekből kirakott négyes látható – a Toy Story hivatalos és jól ismert betűtípusával, alatta pedig csak egy dátum: 2019 június 21. Vagyis a hivatalos premier ekkora várható.

Bízzunk benne, hogy az íróváltás nem befolyásolja majd a film minőségét, és a rajzolók is tartani tudják majd a tempót. Bár a feszített időbeosztás nem ismeretlen a Pixar számára: a Toy story – Játékháború 2.-ről csak az utolsó pillanatban döntötték el, hogy mégis bemutatják mozikban, és nem látszott a minőségén. Reméljük, ez a következő filmmel is így lesz – hiszen a Toy Story az egyik legjobb kritikákkal rendelkező rajzilm-franchise Hollywoodban.

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·