FILMEZZUNK.HU
Mr. Bean nem akart spórolni az exnején

Mr. Bean nem akart spórolni az exnején

2148

Mr. Bean nem akart spórolni az exnején

Három és fél milliárd forintnyi áldozatot hozott azért Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean, hogy lezárhassa válóperét. Ennyit ér ugyanis az a ház, amelyet most gálánsan exnejének engedett át a válási papírok aláírása fejében. Pedig a festői Oxfordshire zöldellő lankáin található ingatlan bátran tekinthető a világhírű komikus életművének is. A hipermodern épület ellen évekig küzdöttek a magukat jó ízlésűnek gondoló szomszéd birtokosok, mert tájidegen monstrumnak tartották és gyorsan rá is ragasztották az „űrkorszakbeli benzinkút” gúnynevet. Ám hasztalan: Mr. Bean büszkén lakta high-tech kütyükkel telezsúfolt tájsebét, amelynek tágas alagsorában méregdrága autóit tárolta. (A királyi udvarba is bejáratos komikust gyakran vádolják azzal, hogy gyermeteg módon vonzódik a Maseratikhoz, McLarenekhez, Lotusokhoz és egyéb szuperkocsikhoz, ám azt rendre elfelejtik megemlíteni, hogy egyrészt becsülettel meg is keresi rájuk a pénzt, másfelől időnként egyet-egyet ripityára tör közülük, mivel vezetni azt nem nagyon tud, tehát folyamatosan frissíteni kell az állományt.)

Mr. Bean nem akart spórolni az exnején

Rowan Atkinson és újdonsült barátnője, Louise Ford

Már csak egy kérdés maradt: a 63 éves komikus miért áldozta fel élete álmát, a foggal-körömmel védett, tájidegen építészeti szörnyszülöttet? Nos, a motivációt egy 34 éves színésznő, Louise Ford jelentette, aki hirtelen gyermekkel is megajándékozta a művészt. Az 55 éves Sunetra Sastry így aztán hiába volt 24 évig volt a rekeszizmokon játszó mester párja, vetélytársnőjével szemben csatát vesztett.     

Rowan Atkinson hamarosan Johnny English alakjában tér vissza, hogy botcsinálta szuperkémként ismét a frászt hozza a szabad világ ellen fenekedő titkosszolgálatokra. A film címe mindent elárul: Johnny English újra lecsap.

Itt a Johnny English 3 első előzetese, ráadásul rögtön magyarul

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·