FILMEZZUNK.HU

Itt a Sötét elmék magyar szinkronos előzetese!

2485

Sötét elmék (The Darkest Minds, 2018) – Előzetes

Egy csapat tinédzser küzd a szabadságért egy olyan világban, ami fél tőlük és irtja őket – igen, ez pont úgy hangzik, mint egy X-men film összefoglalója. De erről szól az egyik legújabb young adult film, a Sötét elmék is – az Az éhezők viadala jótékony segítségével, írja a mafab.huA beavatott– és a Az útvesztő-sorozat után új film szól majd a kamaszoknak arról, hogy álljanak ki a jogaikért, lázadjanak fel és hallassák a hangjuk – ami lehet, hogy nem a legeredetibb ötlet, de a recept az elmúlt évek tapasztalatai alapján működik. A kulcs a szuperképességek mellé társuló társadalmi érzékenység: vagyis a vágy arra, hogy egy regnáló, elnyomó rendszer elpusztuljon.

Sötét elmék (The Darkest Minds, 2018) - Előzetes

És ami természetesen még elengedhetetlen egy ilyen filmhez: az előzetesben felvillanó szerelmi szál lehetősége, és egy lehetőleg ismert popsztár drámai dala. A The Darkest Minds mindegyiket felsorakoztatja az alaptörténet mellé, ami egy titokzatos fertőzés utáni állapotokat mutatja. A gyerekek 98 százaléka meghal, a maradék pedig különleges képességekre tesz szert. A  hatalom ezen annyira begőzöl, hogy táborokba zárja a megmaradt gyerekeket – mígnem egyikük (az Éhezők viadalából jól ismert Amandla Stenberg) megszökik, hogy társaival a rendszeren kívül éljen, és ha kell, megküzdjön az életéért.

Az  Alexandra Bracken regényéből készült filmet Shawn Levy (Stranger ThingsÉrkezés) producereli, és Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2.Kung Fu Panda 3) rendezi. A film augusztusba kerül majd a mozikba. Nézd meg az előzetest fentebb, és ne rejtsd véka alá a véleményed: te is várod?

Az éhezők viadala sikerének titka

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·