FILMEZZUNK.HU
7 fergeteges vígjáték Martin Lawrence-tól, amit feltétlen látnod kell

7 fergeteges vígjáték Martin Lawrence-tól, amit feltétlen látnod kell

40887

Martin Lawrence legjobb filmjei

Martin Lawrence amerikai komikus és színész. Első lényegesebb filmszereplése a Micsoda buli!-ban volt 1990-ben. Az igazi áttörést a Michael Bay által rendezett Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című film hozta meg, amelyben Will Smith-szel közösen szerepelt. A szórakoztató színész a napokban ünnepli születésnapját, melynek alkalmából a szereplésével készült legszórakoztatóbb vígjátékokból csemegéztünk egy összeállítás erejéig. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

7. Gagyi lovag (Black Knight, 2001)

Jamal (Martin Lawrence) a középkor hangulatát idéző minigolf-pálya alkalmazottja, aki meglehetősen unja a melót. A pálya nem csak a makett várak és lovagfigurák miatt tűnik ódonnak, hanem azért is, mert utoljára éppen a középkorban renoválták. Egy szerencsétlen baleset után döbbenten veszi tudomásul, hogy a XIV. századi Angliában van, ahol hős lovagnak nézik. A jövő kelekótya hírnöke hamarosan kénytelen szövetkezni egy modern gondolkodású lánnyal és egy lezüllött exlovaggal, hogy közös erővel megdöntsék a gonosz Leo király hatalmát.

Gagyi lovag (Black Knight, 2001)

6. Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

Az ember soha nem öregszik ki a vagányságból. A négy középkorú jóbarát elhatározza, hogy egy hétvégére maga mögött hagyja a hétköznapok nyomorúságait, felveszi a bőrdzsekit, és motoron keresztülvágtatnak a végtelen amerikai országúton. Mindez azonban nagyobb kihívást jelent számukra, mint gondolták volna, és hamarosan felmerül bennük a fájó gondolat: lehet, hogy már túl öregek az ilyesmihez.

Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

5. Állj, vagy jövök! (Blue Streak, 1999)

Logan (Martin Lawrence) kiváló tolvaj, egyébként meg rettentő nagy balek: szerez egy húszmilliót érő gyémántot, ám rendőrök veszik körül, és nincs kiút. Logan egy építkezésre menekül, ahol eldugja zsákmányát, és megadja magát: tudja, hogy vissza fog térni. Vissza is tér, de míg ő a börtönbüntetését töltötte, az építkezés befejeződött, és a gyémánt fölött most a kerületi rendőrség terpeszkedik. Logan persze a leglehetetlenebb megoldást választja, hogy visszaszerezze, ami az övé: rendőrnek áll.

Állj, vagy jövök! (Blue Streak, 1999)

4. Nemzetbiztonság Bt. (National Security, 2003)

Earl (Martin Lawrence) és Hank (Steve Zahn), az egyik tizenkilenc, a másik még annyi se. Mindkettőjük közös vonása, hogy kirúgták őket a rendőrségről. Mégis mindketten a kék zubbony vonzásában élnek, és egy őrző-védő céghez szegődnek. Véletlenül belecsöppennek életük legnagyobb bűnügyébe: egy csempészbanda, Nash (Eric Roberts) és bandája után nyomoznak. Élvezik az üldözéseket, imádják a robbanásokat, szeretnek rendőrösdit játszani. Csak egymást utálják. De ha nem fojtják meg egymást, ha túlélik mindazt a veszélyt, aminek a fele se volna, ha ők nem olyan kétbalkezesek, akkor talán sikerül nekik, ami az igazi zsaruknak sem, elcsípni a csempészeket.

Nemzetbiztonság Bt. (2003)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·