FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson óriásgorillája letarolta a mozikat! - Hétvégi bevételi lista, USA

Dwayne Johnson óriásgorillája letarolta a mozikat! – Hétvégi bevételi lista, USA

2125

Hétvégi bevételi lista, USA – 2018. április 13-15.

A Rampage jött, látott és pusztított, a stúdió mégsem lehet maradéktalanul elégedett. A hétvégi bevételi toplista élén nyitott Dwayne Johnson új filmje, a Rampage: Tombolás, melyre 34,5 millió dollár értékben váltottak jegyet a tengerentúlon, írja a mafab.hu. Ez hozzávetőlegesen annyi, amennyit tavaly Tom CruiseMúmiája tudott felmutatni, vagy a Johnson-féle Herkules, ami nem sok jót jelent azt nézve, hogy mekkora összeggel zárta az említett két film a mozis szereplését Észak-Amerikában. Arról nem is beszélve, hogy a Rampage-nek már legfeljebb egy hétvégéje van, ugyanis két hét múlva érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború, ami mellett már aligha lesznek kíváncsiak a nézők a Warner videojáték adaptációjára. Mindenesetre a film szépen termelt a nemzetközi piacokon, ami dollárban kifejezve 114 milliós bevételt jelent.

Rampage: Tombolás és rombolás (Rampage, 2018) - Előzetes

A Rampage jött, látott és pusztított, a stúdió mégsem lehet maradéktalanul elégedett

A dobogó második fokán az év horrorjának kikiáltott Hang nélkül végzett, melynek bevételei alig estek vissza az előző hétvégéhez képest. Az Emily Blunt főszereplésével forgatott közönség és kritikuskedvenc film mindössze 17 millióból készült el, de világszerte már 151 millió felett termelt.

A Blumhouse friss horrorja, a hamarosan a hazai mozikban is debütáló Felelsz vagy mersz a harmadik helyre tudott felkapaszkodni a maga 19 milliós bevételével. Bár a filmet darabokra szedték a kritikusok, ez nem szegte a nézők kedvét nemzetközi szinten sem. A film büdzséje alig haladta meg a 3 millió dollárt, arról pedig a nagy stúdiók csak álmodhatnak, hogy produkcióik egy hétvége alatt a költségvetésük hatszorosát hozzák vissza, így a Jason Blum elégedetten dőlhet hátra.

Hang nélkül

A Hang nélkül mindössze 17 millióból készült el, de világszerte már 151 millió felett termelt

Egyéb országos premier híján nem történt jelentős változás az élmezőnyben. Steven Spielberg sci-fije, a Ready Player One a negyedik, míg a Szűzőrség az ötödik helyet szerezte meg. A Fekete Párduc továbbra is magabiztosan őrzi a helyét, ezúttal a hatodik helyig jutott, kilenc héttel és 1,3 milliárd összbevétellel a háta mögött.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Rampage: Tombolás – $34,5M / $148,6M
  2. Hang nélkül – $32,6M / $151,3M
  3. Felelsz vagy mersz – $19,1M / $21,7M
  4. Ready Player One – $11,2M / $474,8M
  5. Szűzőrség – $10,3M / $52,9M
  6. Fekete Párduc – $5,3M / $1,31MRD
  7. Kutyák szigete – $5M / $27,2M
  8. I Can Only Imagine – $3,8M / $75M
  9. Tyler Perry’s Acrimony – $3,7M / $38,9M
  10. Chappaquiddick – $3M / $11M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban 9-ből?

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·