FILMEZZUNK.HU
A Marvel-filmek csúcsa - szeretik a kritikusok az új Bosszúállók-filmet

A Marvel-filmek csúcsa – szeretik a kritikusok az új Bosszúállók-filmet

2341

A Marvel-filmek csúcsa – szeretik a kritikusok az új Bosszúállók-filmet

Bemutatták a Bosszúállók: Végtelen háborút – és végre a közönség is megtudhatja, miről szól a film, írja a mafab.hu. A hivatalos szinopszis ugyanis még mindig csak annyit árul el, hogy sosem láttunk még ilyen brutális és végső leszámolást filmvásznon, illetve azt, hogy a Bosszúállók (és egyéb univerzumbeli hősök) megpróbálják megakadályozni, hogy Thanos elpusztítsa a Földet. Vagy az egész világot. A részletek nem tiszták.

Bosszúállók: Végtelen háború kritika

A filmmel kapcsolatban annyira nagy volt a titoktartás, hogy még a szereplők sem tudták, miről szól a film a kamu forgatókönyveknek köszönhetően. Ez a film bemutatásával nyilván lazult egy kicsit, de már sok fórumon olvasni, hogy aki látta, ne spoilerezzen, és ne rontsa el mások filmélményét. Ez persze csak tovább dobja a felhajtást a film körül, ami már bemutatása előtt az egyik legnagyobb bevételt hozó filmnek minősült az internetes jegyeladásoknak köszönhetően.

Hogy a végeredmény milyen lett, arra a RottenTomatoes értékeléséből lehet következtetni: a film jelentleg 86 százalékon áll a kritikusok értékelése szerint. Azaz: nem tökéletes, de azért elég jó.

A szöveges értékelések is jobbára dicsérik a filmet:

160 perc akció, humor, karakterfejlődés, epikus gonosz, megindító nemesség, sötétebb és élesebb, mégis könnyedebb és izgalmasabb mint bármi más bármelyik másik szuperhős-franchise-ban. (Colin Covert, Minneapolis Star Tribune)

Az ember nevethet pár nagyot, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok. (Ty Burr, Boston Globe)

A Végtelen háború magában foglalja a crossoverek járványszerű betegségeit: a mennyiségre helyezi a hangsúlyt a minőség helyett, a látvány fontosabb, mint a történet, és a status qou-t megváltoztató események sokkja mindenek előtt való. (A.A. Dows, AV Club)

A Végtelen háború utolsó percei emlékezetesek, hatásosak és rejtélyesek. (Richard Roeper, Chicago Sun-Times)

A Végtelen háború nem csak egy folytatás, hanem az a csúcs, amely felé a Marvel-filmek haladtak eddig. (John Wenzel, Denver Post)

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·