FILMEZZUNK.HU
Erről fog szólni a Bosszúállók 4?

Erről fog szólni a Bosszúállók 4?

3806

Erről fog szólni a Bosszúállók 4?

Éppen a napokban került mozikba a Bosszúállók: Végtelen háború, de máris érkezett egy pletyka azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni a jövőre érkező negyedik részben, írja a Puliwood. FIGYELEM! Csak az olvassa el, aki már látta az új filmet!

Bosszúállók: Végtelen háború kritika

A Bosszúállók: Végtelen háború az elmúlt tíz év egyik legjobb Marvel filmje, amely végtelenül szórakoztatóan, de egyúttal drámaian zár le egy hosszú időszakot a szuperhősük életében. Mindezt egy olyan zseniális gonosznak köszönhetően, mint Thanos (Josh Brolin). Ha még nem olvastátok el a kritikánkat, mindenképpen tegyétek meg, mert kiderül belőle a véleményünk.

Csak akkor olvass tovább, ha láttad a Végtelen háborút, ugyanis innentől kezdve SPOILEREK JÖNNEK!!! Az új Bosszúállók végén Thanos sikeresen összegyűjti a hat végtelen követ, majd Thor erőfeszítései ellenére véghez viszi a tervét és egy csettintéssel a felére redukálja az univerzum élőlényeinek számát. Ezzel olyan hősök is odavesznek, mint Űrlord, Pókember vagy éppen Doctor Strange, a megmaradtakon pedig eluralkodik a kétségbeesés. Hogy ebből a veszett helyzetből hogyan fog felállni a Bosszúállók maradéka, arra a negyedik rész ad majd választ és egy iparági bennfentes, illetve a Bleeding Cool írója, bizonyos Jeremy Conrad tudni véli, mi lesz a folytatásban (állítását tessék erősen pletykaként kezelni). – folytatja a Puliwood

Erről fog szólni a Bosszúállók 4?

Conrad szerint ugyanis a Bosszúállók 4 az “Avengers Forever” képregényen alapul és 5 évvel a Végtelen háború eseményei után játszódik majd. Tony Stark és a megmaradt Bosszúállók a S.H.I.E.L.D.-del együtt dolgoznak Hank Pym bevonásával, méghozzá egy időutazó technológián, amivel visszautazhatnak és megállíthatják Thanost. Ezt támaszthatják egyébként alá a Bosszúállók 4 forgatásáról kikerült képek is, amelyen hőseink a régi jelmezeikben szerepelnek, valamint Robert Downey Jr. is felbukkant őszülő hajjal, S.H.I.E.L.D. egyenruhában, Scott Lang, azaz a Hangya társaságában (meg is van a kötődés Pymmel).

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mindebből mennyi igaz, de nem tartjuk lehetetlennek, hogy így lesz. 2019. május 3-án (hazánkban valószínűleg 2-án) kiderül. Ti mit gondoltok?

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · ·