FILMEZZUNK.HU
Filmajánló csütörtök estére (05. 03.)

7 film csütörtök estére, amik garantáltan felvidámítanak

5119

Filmajánló csütörtök estére (05. 03.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

Örök lányok (Film Café, 19:05)

Két évtized eltelt, de Suzette (Goldie Hawn) semmit nem változott. Lélekben ugyanolyan gondtalan és szabad, mint egykor volt. Elhatározza, hogy megkeresi régi barátnőjét, Vinnie-t (Susan Sarandon), akiről már húsz éve nem hallott semmit. Útközben felvesz egy furcsa írót, aki saját bevallása szerint nem ért nőhöz már vagy egy évtizede. Lesz meglepetés, ha beállítanak Vinnie-hez! Különösen azért, mert ellentétben barátnőjével, Vinnie teljesen hátat fordított régi önmagának és most ügyvéd férjével, valamint két tinédzser lányával éli a tisztes polgárok hétköznapjait.

Örök lányok

Örömapa (Viasat 3, 21:00)

Nagyot tévednek azok, akik azt hiszik, hogy egy esküvő egyszerű és nagyszerű dolog! Az ember lánya, aki még csak nemrégen született meg és még alig húsz éves, egyszer csak azt mondja: megismertem egy fantasztikus srácot és hozzámegyek! Természetes a fiú szörnyű, a szülei kimondottan borzalmasak, az esküvő pedig maga a megtestesült lidércnyomás. George Banks (Steve Martin) mindössze azt szeretné még tudni, hogy egyedül ő, az örömapa érez így?

Örömapa (Father of the Bride, 1991)

Vén csontok (SuperTV2, 21:00)

Dan és Charlie nemcsak barátok, de üzlettársak is egyben. Életük nagy lehetősége előtt állnak, jó üzletnek néznek elébe. Egészen addig, míg egy napon beállít Dan egykori oldalbordája, és közli az exével, hogy van egy hatéves, vegyes páros ikerpárja, akiknek ő az apukája. Nem teketóriázik sokat, a nyakába is varrja a lurkókat, mondván, neki egy rövid időre börtönbe kell vonulnia. Nosza, lőttek a legényéletnek! A kölykökhöz mit sem értő párosnak nem kis erőfeszítésébe kerül, hogy megbirkózzon a helyzettel. Lehetőleg anélkül, hogy mindez a barátságuk és az üzlet rovására menne.

Vén csontok

A kém (Mozi+, 21:00)

Susan Cooper egy szerény CIA-elemző, aki az íróasztala mögül készíti elő az ügynökség legveszélyesebb küldetéseit. Azonban amikor egyik társa eltűnik, egy másik ügynök pedig lelepleződik, beleveti magát a fegyverkereskedelem világába, hogy megelőzzön egy globális katasztrófát. A nagyszájú és kemény öklű titkosügynök képtelenség megállítani.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Jól áll neki a halál (Paramount Channel, 21:00)

Madeline, Helen és Ernest sorsa bizarr eseményeknek köszönhetően fonódik össze. Madeline sikertelen színésznő, akit elhagyott a vőlegénye, mégpedig Helenért, aki azelőtt a legjobb barátnője volt. Ernest a két nő plasztikai sebésze, aki belekeveredik kettejük egyre hátborzongatóbbá váló konfliktusába.

Jól áll neki a halál

Amerika kedvencei (Dunat Tv, 22:00)

Gwen (Catherine Zeta-Jones) és Eddie (John Cusack) egy nemzet álmait váltja valóra. Szépek, gazdagok, szeretik egymást, mellékesen pedig mozisztárok és közös filmjeik mindig boldog happy enddel végződnek. De a rajongók nem tudják, mennyire utálják egymást. Legújabb filmjük premierje előtt azonban végképp betelik a pohár, a színésznő latin szeretőjéhez költözne, férje kiszaladna a világból. Producerük azonban semmitől sem riad vissza, hogy fenntartsa a látszatot: hazudik, csal, szervez és cselez a közönség kedvéért. Végül beveti Kikit (Julia Roberts), a megállíthatatlan békítőt és konspirálót.

Amerika kedvencei

Másnaposok 3 (Film+, 23:00)

A Farkasfalka a legendás Las Vegas-i és thaiföldi események után újabb kalandba keveredik, melyet azonban most sem egy legénybúcsú, sem egy esküvő nem előz meg. Ennek ellenére a történések ismét hirtelen vesznek váratlan fordulatot, melyet újfent katasztrófák sora követ.

Másnaposok 3

A 15 legjobb sci-fi, ami a csillagok között játszódik

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · · ·