FILMEZZUNK.HU
A legjobb titkos ügynökös filmek

10 szuper titkos ügynökös film, amit látnod kell

49773

A legjobb titkos ügynökös filmek

Ha valami izgalmasra vágysz, akkor feltétlenül egy titkos ügynökös filmet válassz, amihez most adunk Neked 10 nagyszerű filmtippet. Neked melyik a kedvenc titkos ügynökös filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Johnny English (2003)

Anglia titkosszolgálatát legyőzhetetlennek tűnő ellenfél támadja meg, aki már likvidálta a legtöbb ügynököt. Az egyetlen reményük Johnny English (Rowan Atkinson), az ügyefogyott kém, akit minden megbízatása során szerencsétlenségek kísérnek. Most azonban mégis rajta múlik minden, neki kell megakadályoznia, hogy az ismeretlen gonosztevők elrabolják a brit koronaékszereket.

Johnny English (2003)

9. Salt ügynök /Salt, 2010/

Salt ügynök (Angelina Jolie) a CIA egyik legjobban képzett embere, ám a titkosszolgálatok alkalmazottai közül senki sincs biztonságban: egy orosz disszidens felismeri, és azt állítja róla, hogy Evelyn évek óta alvó orosz kém, aki csak a megbízatása teljesítésére vár. Feladata a hamarosan az Egyesült Államokba látogató orosz elnök meggyilkolása. Az ügynök munkaadói gondolkodás nélkül kiiktatnák emberüket, ám Salt nem véletlenül sikeres a szakmában. Az egész titkosszolgálattal a nyomában, saját és férje életét kockáztatva fut versenyt az idővel, hogy bebizonyítsa, neki van igaza.

Angelina Jolie - Salt ügynök

8. Központi hírszerzés /Central Intelligence, 2010/

A mérsékelt modorú, átlagos életet élő könyvelő a Facebook segítségével rátalált korábbi jó barátjára, s maga sem tudja hogyan, de egyik napról a másikra a nemzetközi kémkedés forró talajára került régi-új barátjával egyetemben.

7. Mr. és Mrs. Smith /Mr. & Mrs. Smith, 2005/

Egyik család sem szívesen teregeti ki a szennyest, titkai pedig mindenkinek vannak, még házon belül is. Smithék látszólag egy teljesen hétköznapi életet élnek. Sem a kívülállók, sem ők maguk nem sejtik, hogy mit rejteget előlük a másik. Jane és John mindketten bérgyilkosok,  azonban a házaspár tagjaiban semmi más közös nincs, sőt, két egymással rivalizáló szervezetnek dolgoznak. Smithék nyugodt külvárosi élete teljesen felborul, amikor új megbízást kapnak. Bár szigorúan nem vittek addig haza munkát, most rákényszerülnek, hisz a következő célpontjukról kiderül, hogy évek óta megosztják vele hitvesi ágyukat.

Mr. és Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith, 2005)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·