FILMEZZUNK.HU

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

17013

Melissa Gilbert érdekességek

A farm, ahol élünk sokunk kedvenc gyermekkori sorozata volt. Többen még ma is rajonganak az 1974-ben útjára indult szériának, amely 9 évadot élt meg. Aki ismeri, annak talán Melissa Gilbert, azaz Laura nőtt leginkább a szívéhez. A színészi stábból ő neki jutott a legtöbb film, sorozatokkal együtt, összesen 32 különböző alkotásban próbált maradandót alkotni. A művésznőnek, egyik személyes kedvencemnek a napokban van az 59. születésnapja, ezért gondoltam rá, hogy most megosztok a kedves olvasóinkkal néhány érdekességet, amivel még lehet, hogy eddig nem találkoztál.

Melissa Gilbert

1. A színésznőt szülei (David Darlington és Kathy Wood) egy napos korában örökbe adták Paul Gilbertnek (színész) és Barbara Crane-nek (táncosnő). Nevelőapját Melissa 11 évesen elvesztette.

2. Melissa Gilbert-et a leghíresebb gyerekszínészek között jegyzik. 1983-ban megkapta a legjobb fiatal színésznek járó díjat, illetve legfiatalabb színésznőként kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán.

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

3. A művészvilágban dolgozó nevelőszülei kislányukat is erre a pályára szánták, ezért különféle sorozatválogatásokra vitték a kis Melissát. 2 évesen már különféle reklámfilmekben láthatták a nézők, mint pl.: bébi ruha, fogkrém és játék- reklámfilmek. Első szerepét négy évesen kapta a The Dean Martin Show című sorozatban.

4. Igazán népszerűvé az 1974 és 1982 között forgatott „ A farm, ahol élünk” sorozat tette. Michael Landon (a széria rendezője és producere) a több száz gyermekszínész jelentkező közül, Laura Ingalls szerepére, a mindössze kilenc éves Melissát tartotta a legalkalmasabbnak.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·