FILMEZZUNK.HU

7 film szombat estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

8338

Családi üzelmek (Cool Tv, 21:00)

David, a drogdíler egy lány segítségére siet, aminek következtében kirabolják. Hogy elszámolhasson a pénzzel, egy nagy adag kábítószert kell áthoznia Mexikóból. Azt gondolja, hogy könnyebb átjátszani a hatóságokat, ha egy boldog család vakációjának álcázza a csempészést, így családot toboroz, és kezdetét veszi a kaland.

Családi üzelmek (We're the Millers, 2013)

Red (RTL Klub, 21:10)

Frank (Bruce Willis) nyugdíjba vonult titkosügynök, aki a kertvárosi öregek egyhangú életét éli. Csak Sarah-val (Mary-Louise Parker), a nyugdíjintézet munkatársával folytatott telefonbeszélgetése zökkenti ki magányából. Azonban úgy tűnik, hogy egy titkosügynök soha nem tud visszavonulni, mert mindig lesznek olyan információi, amelyek kompromittálóak lehetnek. Frank nekivág, hogy kiderítse, hogy miért támadtak rá kommandósok, ezért felveszi a kapcsolatot néhány régi társával abban bízva, hogy együtt talán többre juthatnak.

Red (2010)

Izomagyak (Mozi+, 23:20)

Miami a ’90-es években: néhány személyi edző úgy dönt, hogy a kezébe veszi a sorsát, és megcsinálja a szerencséjét, még ha nem is feltétlenül törvényes úton. A dolog azonban nem pont úgy alakul, ahogy tervezték. Michael Bayújabb utolérhetetlen akcióvígjátéka ezúttal egy igaz történetet dolgoz fel, még ha ezt elsőre nehéz is elhinni.

Izomagyak (Pain & Gain, 2013)

10 legjobb film, amelyek könyv alapján készültek

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·