Ving Rhames legjobb filmjei

A 7 legjobb film Ving Rhames szereplésével

3132

Ving Rhames legjobb filmjei

Irving Ramses Rhames amerikai színész. Filmes karrierje 1984-ben kezdődött, azóta megannyi híres filmben megfordult már. Legismertebb szerepe a Mission Impossible sorozatban, a Con Air című filmben, valamint a Baby Boyba volt. Jelenleg is aktív, új filmje az Apavadászat hamarosan érkezik a mozikba. Ving Rhames a mai napon ünnepli 59. születésnapját, melynek alkalmából nem hagyhattuk ki, hogy ne készítsünk toplistát a legjobb filmjeiből. Természetesen az összeállítás saját véleményen alapszik!

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked melyik a kedvenc Ving Rhames alkotásod!

7. Rosewood, az égő város (Rosewood, 1997)

Két szomszédos város terpeszkedik egymás mellett Floridában. Az egyiket szinte kizárólag fehérek, a másikat pedig feketék lakják. Ez éppen elegendő ok arra, hogy a polgárok arra koncentráljanak, miként lehet egy települést a lehető legtökéletesebb módon felgyújtani. A fehérek egyszerű ürügyet találnak, fáklyákat fabrikálnak, és benzineshordókkal teszik tiszteletüket Rosewoodban. Ám az első világháborús veterán s fehér komája szembeszegül, és bosszút áll.

Rosewood, az égő város (Rosewood, 1997)

6. Con Air – A fegyencjárat (Con Air, 1997)

Cameron Poe, az amnesztiával szabadult rohamosztagos épp hazafele tart a Fegyencjáraton, melyen az ország legelvetemültebb bűnözőivel utazik együtt. A rabok  kiszabadulnak, és átveszik a gép felett az irányítást, Poe-nak pedig nem sok ideje marad, hogy visszaszerezze a gépet, mielőtt a rendőrök úgy döntenének, egy ártatlant feláldozva megszabadulnak a fegyencektől.

Con Air - A fegyencjárat (Con Air, 1997)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download