FILMEZZUNK.HU
Ving Rhames legjobb filmjei

A 7 legjobb film Ving Rhames szereplésével

9465

Ving Rhames legjobb filmjei

Irving Ramses Rhames amerikai színész. Filmes karrierje 1984-ben kezdődött, azóta megannyi híres filmben megfordult már. Legismertebb szerepe a Mission Impossible sorozatban, a Con Air című filmben, valamint a Baby Boyba volt. Ving Rhames a napokban ünnepli 65. születésnapját, melynek alkalmából nem hagyhattuk ki, hogy ne készítsünk toplistát a legjobb filmjeiből. Természetesen az összeállítás saját véleményen alapszik!

7. Rosewood, az égő város (Rosewood, 1997)

Két szomszédos város terpeszkedik egymás mellett Floridában. Az egyiket szinte kizárólag fehérek, a másikat pedig feketék lakják. Ez éppen elegendő ok arra, hogy a polgárok arra koncentráljanak, miként lehet egy települést a lehető legtökéletesebb módon felgyújtani. A fehérek egyszerű ürügyet találnak, fáklyákat fabrikálnak, és benzineshordókkal teszik tiszteletüket Rosewoodban. Ám az első világháborús veterán s fehér komája szembeszegül, és bosszút áll.

Rosewood, az égő város (Rosewood, 1997)

6. Con Air – A fegyencjárat (Con Air, 1997)

Cameron Poe, az amnesztiával szabadult rohamosztagos épp hazafele tart a Fegyencjáraton, melyen az ország legelvetemültebb bűnözőivel utazik együtt. A rabok  kiszabadulnak, és átveszik a gép felett az irányítást, Poe-nak pedig nem sok ideje marad, hogy visszaszerezze a gépet, mielőtt a rendőrök úgy döntenének, egy ártatlant feláldozva megszabadulnak a fegyencektől.

Con Air - A fegyencjárat (Con Air, 1997)

5. Mission: Impossible (1996)

A világ legjobb titkosügynökeiről készült egy lista, amely egy orosz kémnek köszönhetően kikerült a feketepiacra, halálos veszélybe sodorva ezzel a listán szereplők életét. Hunt ügynökre (Tom Cruise) hárul a feladat, hogy szerezze vissza az információkat. Megszervezi a szupercsapatot, beszerzi a legmodernebb technikai eszközöket, és semmit nem bíz a véletlenre. De a tervbe nem várt hiba csúszik,  a küldetést egyedül Hunt éli túl.

Mission: Impossible (1996)

4. Fekete átok (Baby Boy, 2001)

Jody (Tyrese Gibson) huszonéves munkanélküli fekete srác, aki nem akar igazán elköltözni otthonról. Pedig már két gyermeke is született két nőtől. Ő viszont inkább tovább folytatná laza és felelőtlen életmódját, erről még három nő sem tudná lebeszélni. Amikor édesanyja új kapcsolata beköltözik hozzájuk a börtöntöltelék Melvin (Ving Rhames) személyében, Jody rögtön támadásba lendül anyja, de főleg saját élettere védelmében. Nem akar idősebb bátyja sorsára jutni, akit szintén egy pótapa-jelölt rúgott ki otthonról. Melvin megpróbál keményen, de igazságosan hatni a fiúra, ám egy súlyos összekülönbözés után Jody elrohan otthonról. Ámokfutása során komolyan megsebesít egy embert. Amikor lehiggad, rájön, hogy az egyetlen ember, akihez mindig bizalommal fordulhat, mégiscsak Melvin…

Fekete átok (Baby Boy, 2001)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·