FILMEZZUNK.HU

Hogyan keress 8 percért 10 millió dollárt? Robert Downey Jr. megmutatta

2519

Hogyan keress 8 percért 10 millió dollárt? Robert Downey Jr. megmutatta

A napokban kerültek nyilvánosságra a sztárgázsik, melyből kiderült, hogy jelenleg Daniel Craig kapja a legnagyobb csekket egyetlen filmért (Bond 25 – 25 millió), és bár Robert Downey Jr. csak a tizedik helyen végzett, ha a vásznon eltöltött időt néznénk, valószínűleg ő lenne a befutó. – írja a mafab.hu

Vasember - Avagy ki Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. 10 millió dollárt keresett a Pókember: Hazatérés már-már cameo szerepéért. Ha csak azt nézzük, mennyi időt töltött a vásznon  A vasember és a Bosszúállók sztárja páncél nélkül, akkor könnyedén levonhatjuk a következtetést: a hétszámjegyű fizetésért mindössze 8 percnyi játékidőre volt szükség (15-re, ha az összes jelenetet számoljuk, melyben feltűnt). Ez azért még Hollywoodban is ritka órabérnek számít.

Bár a Variety cikke nem részletezi, mennyit keresett a színész a Bosszúállók-filmekért, de korábban arról szóltak a hírek, hogy a gázsija nagyjából 200 millió volt a Végtelen háborúért, 40 a Polgárháborúért és 80 a Vasember 3-ért. Arról nem is beszélve, hogy a szerződése szerint a Vasember-szólófilmek összbevételeiből is részesedett. A színész szerződése a negyedik Marvel filmmel (amit egyszerre forgattak a Végtelen háborúval) lejárt, önálló filmje biztosan nem lesz, és a jövőre érkező  Bosszúállók 4után búcsút kell venniük a rajongóknak Downey-tól, bár az még továbbra is nyitott kérdés, hogy a Marvel rábólint-e a színészcserére azért, hogy ne kelljen megválni Vasember karakterétől.

Ami a sztárgázsikat illeti, Craig után Dwayne Johnson végzett 22 millióval a Red Notice-ért, Vin Diesel pedig 20-szal a Halálos iramban 8-ért. Az egy filmmel legnagyobbat kaszáló színésznő Anne Hathawaylett (ez a negyedik helyre volt elegendő) a 2020-ban érkező Barbie-filmért kapott 15 millió dollárral.

Rekordidő alatt lépte át az 1 milliárd dollárt a Bosszúállók 3!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·