FILMEZZUNK.HU
DiCaprio leszerződött Tarantino új filmjéhez!

DiCaprio elengedte fizetése felét Tarantino új filmje kedvéért

2121

DiCaprio elengedte fizetése felét Tarantino új filmje kedvéért

Múlt héten kerültek nyilvánosságra a sztárgázsik, melyekből világosan kiderült, hogy az éllovasok bőven 20 millió felett keresnek egy-egy szerepért, míg Robert Downey Jr. a Pókember: Hazatérés 8 percéért is lazán 10 milliót tehetett zsebre, írja a mafab.hu. Ehhez képest DiCaprio…

Leonardo DiCaprio pályájának csúcsán gyakorlatilag annyit kérhet egy filmszerepért, amennyit nem szégyell. A-listás hollywoodi sztárként azonban mégsem rúghatott labdába a Variety sztárgázsikat összegző listáján. Hogy miért, arra csak most derült fény.

DiCaprio leszerződött Tarantino új filmjéhez!

A Django elszabadul után ismét együtt dolgozik Quentin Tarantino és Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész ugyanis elengedte fizetése felét Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjéért, így a standardnak mondható 20 milliót helyett 10 millió dollárért vállalta el a film főszerepét. A hírek szerint a DiCapriót elsősorban a forgatókönyv győzte meg, és semmiképp nem akarta, hogy a magas bére miatt végül ne ő játszhassa a szerepet.

A film története 1969 nyarán, Los Angelesben játszódik majd, a sztori főhőse pedig egy tévészínész, aki egy sikeres sorozat után megpróbál utat törni Hollywoodba. Társa, aki egyben dublőre is ugyanerre vágyik. Mindeközben a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate halála, akit Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolt.

A főbb szerepeket Leonardo DiCaprioMargot RobbieZoë Bell és Brad Pitt alakítják, bár utóbbit még nem erősítették meg hivatalos források. A Quentin Tarantino rendezésében készülő Once Upon a Time in Hollywood szeptembertől a mozikban.

A 7 legjobb Quentin Tarantino által rendezett film

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·