FILMEZZUNK.HU
A Marvel-filmek csúcsa - szeretik a kritikusok az új Bosszúállók-filmet

Thanos ismét leigázta a hazai mozikat

1803

Thanos ismét leigázta a hazai mozikat

Erős hétvégét zárt a Marvel, a Bosszúállók: Végtelen háború továbbra is piszkosul erős számokat produkál, írja a mafab.hu. Bőven akadt kihívója a Bosszúállók 3-nak, de a hét premierfilm közül egy sem bizonyult valódi ellenfélnek.

Bosszúállók: Végtelen háború kritika

Könnyedén söpörte be a hazai hétvégi bevételi toplista első helyét a Végtelen háború. A film eddig 751 milliót kaszált a hazai mozikban, ezen a hétvégén pedig újabb 54 ezer eladott jeggyel bővítette a bevételeit. Minden bizonnyal ez volt az utolsó hét, amikor a Marvel szuperhősei elvitték a prímet, ugyanis a hétvégén érkezik a mozikba a Deadpool 2, mely szinte biztosan elhappolja majd a Bosszúállók 3 listavezető pozícióját.

A dobogó másik fokát Melissa McCarty vígjátéka, A partiállat szerezte meg 37,3 millióval, míg a harmadik helyen a Hang nélkül végzett. A premierfilmeknek nem sok babér termett a hétvégén, a top10-be a már említetten kívül egyedül a külföldön megbukott 7 vérfagyasztó nap és az Egy lélegzetnyire fért be. Előbbi a hatodik, utóbbi a nyolcadik helyen végzett. A teljes hazai bevételi listáért és a pontos bevételi számokért kattintsatok ide.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·