FILMEZZUNK.HU

7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

5206

Filmajánló szombat estére (05.19)

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este? Összegyűjtöttünk hét filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod!

1) Bűnvadászok (Film+, 18:40)

Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el; a bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat: aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rosszfiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

10 meglepő érdekesség a Bűnvadászok című filmről

2) Mi kell a nőnek? (TV2, 18:55)

Nick Marshall (Mel Gibson), a kivagyi, öntelt reklámszakember egy balaesetnek köszönhetően elkezdi hallani a nők gondolatait. Először óriási sikereket ér el titkos tehetségével, aztán szépen lassan rádöbben, hogy a képessége nem pótolja a tehetséget.

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

3) Erőpróba (amc, 19:40)

Sean Porter fegyőrként dolgozik az egyik Los Angeles-i javítóintézetben. Elkeseredéssel tölti el, hogy a szabadlábra került fiatalok többsége rövid időn belül újra a börtönben köt ki, vagy erőszakos halált hal az utcán. Munkatársával, Malcolm Moore-ral a maguk módján próbálják önuralomra és felelősségtudatra nevelni a srácokat. Szeretnének összehozni egy amerikaifutball csapatot, ám a szezon kezdetéig alig négy hetük van. A feladat hatalmas kihívás elé állítja a fiatalokat. Porter vezérletével megtanulják az akaraterő, a kitartás és a kölcsönös tisztelet fontosságát.

Erőpróba (Gridiron Gang, 2006)

4) A kezdő (Cool Tv, 20:40)

Egy menő internetes divatcég az esélyegyenlőség nevében idősebb, akár hasonló munkakörben szerzett tapasztalat nélküli álláskeresőknek is lehetőséget ad. Ennek apropóján jelentkezik gyakornoki pozícióba Ben Whittaker. Az elegáns, joviális öregúr felettese a talpraesett, határozott és kissé szeszélyes Jules Ostin lesz, akivel nem éppen zökkenőmentesen indul a közös munka. Idővel azonban kiderül, hogy sok közös van bennük, s a kezdeti távolság egyre szűkül Ben és Jules között.

6 meglepő érdekesség A kezdő című filmről

5) Gorilla bácsi (Film+, 21:00)

Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek – a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány – mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

6) Csábítunk és védünk (TV2, 21:35)

Cooper tapasztalatan, de magabiztos rendőr, akinek korábban még egyszer sem volt alkalma bizonyítani a terepen. Miután megkérik, hogy segíten átszállítani egy szemtanút Dallasban, egy magasabb rangú tiszt társaságában a tanú házához mennek, ahol megismerik annak feleségét, Daniellát.  A készülődés során azonban orgyilkosok támadják meg őket, így a Coopernek kell védelmébe vennie a nőt. A rendőr nem hajlandó átadni a rendőrségnek Daniellát, mivel azt gyanítja, felettesei állhatnak az őket ért támadás mögött.

Csábítunk és védünk 2015

7) Rendes fickók (Film+, 23:00)

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy – Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March – Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

11 fergeteges vígjáték az unalmas hétköznapokra

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · ·