FILMEZZUNK.HU
A legjobb romantikus-vígjátékok

11 kihagyhatatlan romantikus-vígjáték, nem csak nőknek

71066

A legjobb romantikus-vígjátékok

Romantikus-vígjátékok, amit még a férfiak is szívesen megnéznek! Vicces találkozások, balul elsült randik, kellemetlen helyzetek…egy biztos, a szórakozás garantált! Íme 11 kihagyhatatlan romantikus-vígjáték, nem csak nőknek!

11. Szakíts, ha bírsz (The Break Up, 2006)

A szerelmi történetek mind ugyanúgy kezdődnek: a fiú megismerkedik a lánnyal, egymásba szeretnek, összeköltöznek… de mi lesz azután? Gary (Vince Vaughn) és Brooke (Jennifer Aniston) hosszú együttélés után úgy érzik, nem tudják tovább folytatni kapcsolatukat. Egy bökkenő van csak: kié lesz a lakás? Egyikük sem tágít, és megkezdődik a kettejük közti kacagtató küzdelem.

Szakíts, ha bírsz (The Break Up, 2006)

10. Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall, 2008)

Peter (Jason Segel) hosszú évek óta a sikeres és szexi sorozatsztár, Sarah Marshall (Kristen Bell) barátja, ám az idillnek hirtelen vége szakad, amikor a lány kidobja a zeneszerzőt. Peter hatalmas szerelmi bánatában dolgozni is képtelen, ezért egy barátja tanácsát megfogadva Hawaiira utazik. Ám a szállodában kiderül, hogy új pasijával, a problémás rockerrel (Russell Brand) épp ott szállt meg Sarah is. Peter rémálom-vakációján azonban megismerkedik az egyik csinos szállodai alkalmazottal, Rachellel.

Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall, 2008)

9. Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

Elle Woods (Reese Witherspoon) egy sikeres lány, a gimiben ő volt Miss Június, ő vezette a leányszövetséget, és mindenek felett gyönyörű természetes szőke haja van. A barátja a jóképű Warner, akivel komoly terveket szövögetnek. Egy nap viszont Warner úgy dönt, hogy véget vet kapcsolatuknak. Elle túl szőkének bizonyul a fiú számára. Warner a gimnázium után a Harvardra készül, ráadásul a felkészítő alatt összeismerkedett egy bájos lánnyal. Elle viszont nem adja fel, mindent megtesz, hogy bekerüljön a neves egyetemre, hogy visszaszerezze a szerelmét.

Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

8. Pop, csajok satöbbi (High Fidelity, 2000)

Rob Gordon (John Cusack) fanatikus zenerajongó, aki nem túl sikeres zeneboltjának üzemeltetése mellett slágerlisták összeállításában leli legnagyobb örömét. Ám megszokott élete a feje tetejére áll, amikor aktuális barátnője, Laura (Iben Hjejle) elhagyja. Rob komoly kérdésekkel szembesül az életről és a szerelemről, és be kell látnia, eljött az ideje, hogy felnőjön.

Pop, csajok satöbbi (High Fidelity, 2000)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·