Filmek a divat világából

A 6 legdivatosabb film, amelyben a ruhák is főszerepet kapnak

6819

Ruhák a főszerepben, íme a 6 legjobb film a divat világából

A divat. Jelen volt már akkor, amikor nagyanyáink még a praktikusságra és a kényelemre esküdtek. Akkor, amikor kislányként Anyukád rúzsával kented összevissza a szádat és a magas sarkúiban próbáltad ki magad. Akkor, amikor kisiskolásként azt kérted, hogy olyan táskád lehessen, mint a melletted ülőnek. Akkor, amikor már a monogram is érdekelt. Egyszóval mindig. A divathullámok jönnek – mennek és ez a filmvilágra is érvényes. Ebben a bejegyzésben a legnagyobb divat filmeket gyűjtöttük össze. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

Neked mi a kedvenc filmed, ami a divattal kapcsolatos? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Filmezzünk.hu Facebook oldalán.

6. Micsoda nő! /Pretty woman, 1990/

A sikeres és jóképű üzletember Edward Lewis (Richard Gere) egyik este felcsípi az utcán sétáló csinos hölgyet Viviant (Julia Roberts). Különös ajánlatot tesz az üzletember Viviannek, méghozzá, hogy egy igen fontos üzleti ügyben vegye át a partnere szerepét. Viviann elfogadja az ajánlatot és bár kihívásokkal teli, mégis mindig megoldja a ráeső feladatot talpraesettségével, természetességével és megérzéseivel. Természetesen ez a különleges lány, az üzletember ,,jégszívét” is megtöri.

Micsoda nő! /Pretty woman, 1990/

5. Egy boltkóros naplója /Confessions of a Shopaholic, 2009/

,,Az élet olyan, mint a bolhapiac: sose tudhatod, hogy mikor bukkansz váratlanul valódi kincsekre.”

A fiatal és csinos Rebecca (Isla Fisher) nagyvárosban él és egy igen gyakori betegségben szenved, vagyis a vásárlási mániában, kényszerben. Amikor a betegsége olyan súlyosra fordul, hogy anyagi csődbe kerül, egy jövedelmezőbb állást kell választania, egy pénzügyi tanácsadó lapnál kap lehetőséget. Publikációival igen népszerű lesz, mivel a hétköznapi emberekhez szól. Luke (Hugh Dancy) is felfigyel a lány sikerére és szépségére, mit sem tudva arról, hogy a vásárlási kényszer milyen hatással lehet a férfiakra illetve saját magára..

Egy kedves- bohókás vígjáték, amikor is ráébredünk arra, hogy mi magunk még nem is vagyunk vészes esetek. Igaz, hölgyek?

6 elképesztő tény az Egy boltkóros naplója című filmről


Article Tags: · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download