FILMEZZUNK.HU
10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét

10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét

22059

Minden idők legjobb folytatásfilmjei

Valósággal ritkaságszámba megy, amikor egy folytatást túl tudja szárnyalni az első rész. Nem is olyan régen minden idők legrosszabb folytatásfilmjeiből csináltunk összeállítást, ezúttal azonban az ellenpéldákon a sor. Lássuk, mely filmek értek fel az első részhez, és melyek voltak képesek meghaladni azt. Íme 10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét!

Szerinted melyek a legjobb folytatásfilmek? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

10. Alien 2. – A bolygó neve: Halál (Aliens, 1986)

Ripley hadnagy 57 év után kel fel a hibernálásból. Hazatérve tudja meg, hogy az eltelt idő alatt egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol korábban megtámadták őket. Amikor elvesztik a kapcsolatot a telepesekkel, Ripley-é és csapatáé a feladat, hogy leszámoljanak az idegenekkel.

A bolygó neve: Halál (1986, Aliens)

9. Még drágább az életed (Die Hard 2, 1990)

A washingtoni repülőtéren elszabadul a pokol, amikor a terroristák átveszik az irányítást, akik vezérük, a dél-amerikai drogbáró, Esperanza kiszabadítására érkeztek. A terroristák a repülőtéren rekedt utasok életével zsarolják a kormányt. Mit sem sejtenek azonban arról, hogy foglyaik között ott van John McClane (Bruce Willis) és felesége is, aki nem először kerül ilyen helyzetbe.

Még drágább az életed (Die Hard 2, 1990)

8. Indiana Jones és a végzet temploma (Indiana Jones and the Temple of Doom, 1984)

Indiana Jones (Harrison Ford) a kalandvágyó régészprofesszor Nurhacsi császár maradványaival üzletel, de a kínai maffiával nem olyan könnyű tárgyalni, mert nem szívesen fizetnek. Az üzlet végül menekülésbe fullad, Jones kiugrik az ablakon Willie-vel, az énekesnővel (Kate Capshaw ), és egy autóban landolnak, amelyet egy vagány tizenegy éves kínai kisfiú, Picúr vezet. Az autóból repülőre szállnak, de mivel az a kínai maffia tulajdonában áll, a pilóták magukra hagyják az utasokat, akik egy indai falu mellett lezuhannak. A falu lakosai nagyon örülnek a jövevényeknek, és a segítségüket kérik, hogy hozzák vissza a pankotai palotából a településről ellopot szent követ, és elrabolt gyermekeiket.

Indiana Jones és a végzet temploma (Indiana Jones and the Temple of Doom, 1984)

7. Toy Story 2. – Játékháború (Toy Story 2, 1999)

Woody rádöbben arra, hogy Andy már tinédzser, akinek már nincs minden pillanatban szüksége rá, sőt, az is elképzelhető, hogy hamarosan a játékok bedobozolva padlásra kerülnek. Ám a valóság még ettől is félelmetesebb. Al, a mohó játékgyűjtő elrabolja, hogy majd ritkaságként továbbadja egy japán játékmúzeumnak. Mindeközben a vakmerő űrlovag, Buzz Lightyear mentőexpedíciót indít a játékokkal Woody kiszabadítására. Woody Al fogságában találkozik az Aranyásóval, Jessievel, és hűséges paripájával, Szemenaggyal. Kalandja során morális kérdések kezdik gyötörni: kik a barátai, és vajon milyen jövő várhat rá? Ezalatt Buzz találkozik ősi galaktikus ellenségével, a gonosz Zurg császárral.

Toy Story - Játékháború (Toy Story, 1995)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·