FILMEZZUNK.HU
10 kutyás film, amit egyszer az életben látnod kell

10 kutyás film, amit egyszer az életben látnod kell

54500

A legjobb kutyás filmek

Az alábbi bejegyzésünkben az emberek mellett a kutyák is főszerepet kapnak. Következzenek az általunk legjobban kedvelt kutyás filmek!

Az összeállított kutyás filmek toplistája tartalmazza a te kedvencedet is? Ha szeretnéd, oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon, hogy melyik a te favoritod!

10. Lassie hazatér (Lassie Come Home, 1943)

A Carraclough család anyagi nehézségei miatt kénytelen eladni a család kedvencét, Lassie-t, a skótjuhászt Rudling hercegének. Leginkább kisfiukat viselte meg az elválás. A kutyus nem éppen olyan bánásmódban részesül új gazdájánál, mint amilyenre előző tulajdonosai számítanak, ezért a honvágytól szenvedő állat megszökik és izgalmas kalandokon átverekedve magát végül hazatér igazi családjához. Ehhez azonban a hercegnek is lesz egy-két szava…

Lassie hazatér (Lassie Come Home, 1943)

9. Lelkipásztor-kutya (Because of Winn-Dixie, 2005)

Opal három éves volt, amikor elhagyta az édesanyja. Most tízévesen az egyik floridai kisvárosba költözik a prédikátor édesapjával. A kislány befogad egy kóbor kutyát, amelyet a helyi szupermarketről nevez el, ahol találta. A szerencsétlen korcs kutya nemcsak Opal, hanem az új környezete életét is feldúlja, beleértve egy könyvtárost, egy vak asszonyt, aki elmondása szerint a szívével lát, és egy érzéki börtönviseltet, akiből kisállat-kereskedő lesz. Sőt, még talán a mamával megszakadt kapcsolatot is sikerül egyenesbe hozni. Kate DiCamillo regényéből.

Lelkipásztor-kutya /Because of Winn-Dixie, 2005/

8. Beethoven (1992)

A Newton család tagjai igazán normális emberek. De arról egyikük sem álmodott, hogy egyszer csak feltűnik körükben egy bernáthegyi kutya, és örökre megváltoztatja az életüket, na meg a bútorok állagát. Beethoven, az eb igen súlyos egyéniség, aki a nyirkos, szemeteskukában töltött éjszaka után egy szép reggel arra ébred, hogy megtalálta álmai otthonát. Egy takaros házat kerttel, sövénnyel, és ami a legfontosabb: nyitott kapuval. George Newton hisz a gyerekei ígéretének, akik elsõ lelkesedésükben boldogan fogadkoznak, hogy majd etetik, sétáltatják, egyszóval: gondozzák. Ekkor még csak nem is sejti, micsoda kalandok várnak rá.

Beethoven (1992)

7. Ebadta kutyakölykök (The Ugly Dachshund, 1966)

A gyermektelen házaspár egy tacskóval él együtt, körülötte forog a világ. Amikor kitudódik, hogy kölykei lesznek, gyakori vendég lesz az állatorvos a háznál. A férj jó barátként elpanaszolja neki, mennyire szeretne egy igazi, termetes kutyát, de a felesége ellenáll. Amikor elérkezik az ellés ideje, besietnek a kórházba. A férj mielőtt hazavinné a piciket, megpillantja az állatorvost, amint egy anyja által félrelökött kölyköt cumiztat. Mikor hazaérkezik az új család, a feleségnek rögtön feltűnik, hogy a 3 lány kölyök mellé még egy fiú is született. Amikor elkezdenek cseperedni a kiskutyák furcsa dolgok történnek…

Ebadta kutyakölykök (The Ugly Dachshund, 1966)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·