7 film csütörtök estére, amit nem szabad kihagynod

Hivatalos: jön a Feláldozhatók 4!

7933

Kiderült, mikor kerülhet a mozikba a Feláldozhatók 4

Sylvester Stallone már korábban megemlítette, hogy lesz folytatása a Feláldozhatóknak, és most hivatalos megerősítést is kaptunk róla, hogy a Feláldozhatók 4 sínen van, írja a mafab.hu. Miután a Millenium Films fontos szerződést között a Dadi-val a kínai filmterjesztéssel kapcsolatban, már semmi sem áll a projekt útjába, hogy megvalósuljon, bár a tervezett stábról még semmit sem lehet tudni (Stallone benne lesz, az biztos).

The Expendables 3. - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3, 2014)

A 2010-ben megjelent első rész teljesen felpezsdítette az akciófilm-rajongókat világszerte, és igen szórakoztatónak bizonyult olyan sztárokat látni egy filmben, mint Bruce WillisJason StathamArnold SchwarzeneggerJet LiDolph Lundgren és Mickey Rourke – ez a recept még két film erejéig bőven vitte a dolgot, ám eddig nem volt biztos, hogy még egy részt ki fognak hozni belőle.

A Deadline értesülései szerint a negyedik részt jövő májusban kezdik el forgatni – ám a kínai terjesztés nem csak a Feláldozhatók-sorozatnak jó hír, hanem a Rambo 5-nek is, ami szeptemberben kezd majd el forogni. Stallone meglehetősen elfoglalt mostanában, mert jelenleg a Creed 2-n dolgozik, és a jelek szerint a következő években sem nagyon megy majd szabadságra.

A nagy kérdés még az, hogy Schwarzenegger hajlandó-e a visszatérni a Feláldozhatókba, mert korábban úgy nyilatkozott, hogy nem igazán érdekli dolog. Hacsak nem találnak ki neki valami jobbat a forgatókönyvírók, mint hogy egy mondatos poénokkal dobálózzon egyszer-kétszer. Holott a filmek sava-borsát a rajongók szerint épp a Stallone és Schwarzenegger párosa adja, akik vállat vállnak vetve küzdenek az Akciókirály képzeletbeli koronájáért. Hátha őt is meg lehet majd győzni arról, hogy jó móka lesz.

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnia kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download