FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Már nyolcan vádolják szexuális zaklatással Morgan Freemant

BRÉKING: Már nyolcan vádolják szexuális zaklatással Morgan Freemant

1983

BRÉKING: Már nyolcan vádolják szexuális zaklatással Morgan Freemant

Amikor azt hittük, lecsendesültek a zaklatási botrányok újabb bomba robbant: Morgan Freeman szexuális ragadozó lenne? Már nyolc nő vádolja azzal az ikonikus színészt, hogy szexuálisan zaklatta, fogdosta őket és illetlen megjegyzéseket tett külsejükre illetve öltözetükre, írja a mafab.hu. Az áldozatok között nem csak egyszerű beosztottak, de újságírók és magas pozícióban levő filmesek is vannak. Az esetet a CNN robbantotta ki, a hírportálnak eddig összesen nyolcan nyilatkoztak arccal és névvel.

Invictus - A legyőzhetetlen (2009)

A eddig legjobban dokumentált zaklatás sorozat a Vén rókák című film forgatásához és sajtókörútjához kapcsolódik. A forgatáson az egyik asszisztens arra panaszkodott, hogy Freeman a szoknyája alá akart nézni és illetlenül simogatta a derekát, de hasonló vádakkal illette a színész Chloe Melas újságíró, aki ráadásul állapotos volt akkor, amikor Freeman a hasára pillantva azt mondta, hogy ő is szívesen lenne ott bent. További esetek köthetők a Szemfényvesztők forgatásához is, amikor állítólag több nő külsejére tett kéretlen megjegyzéseket.

A színész közleményben reagált a vádakra:

“Bárki, aki ismer illetve azok, akikkel volt alkalmam együtt dolgozni tudja, hogy szándékosan nem tennék olyat, amiről azt gondolom, hogy kellemetlenül érintheti őket. Így bocsánatot kérek mindenkitől, aki megalázva, vagy rosszul érezte magát a jelenlétemben” – írta 

Amint több részlet került nyilvánosságra a szóban forgó ügyekkel kapcsolatban, feltétlenül be fogunk számolni róluk.

Homoszexuális szál a Disney gépezetben

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·