FILMEZZUNK.HU

Megérkezett az újragondolt Pillangó előzetese!

5652

Pillangó (Papillon, 2018) – Előzetes

Charlie Hunnam és Rami Malek szökni próbálnak! Hollywood számtalanszor bizonyította már, hogy az újragondolási láz elől egyetlen klasszikus sem menekülhet, ezért aztán nem is volt olyan meglepő, hogy a Steve McQueen és Dustin Hoffman főszereplésével készült remekmű, a Pillangó sem kerüli el sorsát, írja a hu.ign.com. Franklin J. Schaffner 45 évvel ezelőtt készült klasszikusa többnyire a sorozatok világából ismerős arcokkal és egy kevésbé ismerős dán rendezővel újult meg.

Pillangó (Papillon, 2018) - Előzetes

A két főszerepet a Sons of Anarchy – Kemény motorosok és a Mr. Robot húzónevei, Charlie Hunnam és Rami Malek alakítják, de feltűnik még Tommy Flanagan (Sons of Anarchy – Kemény motorosok), Michael Socha (This is England ’86, ’88 és ’90), Roland Møller (Atomszőke), valamint Eve Hewson (A sebész) is, a rendezői székben pedig a dán Michael Noer (R, Kulcs a boldogsághoz) ült.

A Pillangó egyelőre csak filmfesztiválokon mutatkozott be, ahol megosztó kritikákat kapott – a jelek szerint egy távolról sem hibátlan film készült, aminek azonban megvannak az erősségei. A legtöbb kritika Hunnam és Malek lenyűgöző alakításait emeli ki, de a brutális, nyers vizuális megoldások is említésre kerülnek hol pozitív, hol negatív előjellel. Hogy az újragondolt Pillangó a hazai mozikat is megjárja-e, az egyelőre rejtély.

10 inspiráló film, amelyet igaz történetek ihlettek

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·