FILMEZZUNK.HU

Véres drogháborút ígér a Sicario 2 legújabb előzetese!

7541

Sicario 2 – A zsoldos (Sicario 2: Soldado, 2018) – Előzetes

A nagy sikerű Sicario – A bérgyilkos folytatásában a kolumbiai halálosztó és a CIA ügynöke újabb véres küldetésre indul, hogy végleg felszámolja az Egyesült Államok és Mexikó határán elhatalmasodott terrorista támadásokért felelős kartelleket. A Josh Brolin és Benicio Del Toro főszereplésével készült akció-thriller további szerepeiben: Catherine Keener, Matthew Modine és Isabela Moner. A forgatókönyvet ezúttal is Taylor Sheridan írta, a rendezői székbe az erőteljes atmoszférájú Gomorra sorozatot jegyző Stefano Sollima ült. A folytatás 2018. június 29-én érkezik a mozikba!

Sicario 2 (Soldado, 2018) - Előzetes

Josh Brolin Collider-nek adott interjút a filmmel kapcsolatban:

“Őszintén megmondom nektek, amikor először láttam a filmet, azt mondtam rá, hogy “OK, jó film, de szerintem pár dolgot ki kellene vágnunk belőle. Ezt, meg ezt, és azt is.” A többiek is hozzátettek ezt-azt, és amikor megnéztem a végső vágást, egy nagyon klassz filmet láttam. Egy kicsit meg is lepett, milyen jól lett. Nagyon izgatott vagyok miatta.”

Brolin beszélt egy kicsit magáról a filmről is, ami véleménye szerint még az első résznél is erősebb lesz:

“Szerintem sokkal erősebb lett. Minden tekintetben. Erősebbek a karakterek. Erősebbek az egész film. És sokkal nagyobb. Nagyobb ívű az egész film. Mint anno említettem, amikor Sicario láttam, olyan érzésem volt, hogy egy kis filmet látok, még akkor is, ha nagyon meghitt volt. Soha nem értettem, hogy a nagyobb filmek miért nem tudnak ilyen meghittek lenni. Miért van bennük kevesebb érzelem? Szerintem a Soldado tökéletes példája ennek. Nagy érzelmes, de extrém módon feszült is egyben.”

Taylor Sheridan forgatókönyvíró nemrég azt nyilatkozta, hogy a Soldado-hoz képest a Sicario kész vígjátéknak fog tűnni, ami azért nem gyenge állítás. Kíváncsian várjuk.

10+1 kihagyhatatlan film a drogellenes háborúról

(Forrás: Filmtrailer.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·