FILMEZZUNK.HU

7 film, amiért érdemes lesz moziba menni júniusban

4872

Mozifilmek – 2018. június

A héten beköszöntő június is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Bemutatják például a Dinó univerzum eddigi legnagyobb dobását, minden idők egyik legjobb bankrablós trilógiájának a folytatása is bemutatkozik a hazai mozikban, lesz harc a túlélésért, kapunk egy újabb francia vígjátékot, de Amy Schumer is újra megpróbál a nézők kegyeibe férkőzni. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1) Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s Eight)

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Az Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre, miközben azért a férfiak is elég menők: a film egyben Zayn Malik színészi debütálása is.

Magyar mozibemutató: 2018. június 7.

2) Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom)

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD – BUKOTT BIRODALOM.

Magyar mozibemutató: 2018. június 7.

3) Vissza a gyökerekhez (La ch’tite famille)

A sikeres építész Valentin D azt állítja magáról, hogy árva, mert szégyelli, hogy családja fémhulladékok adás-vételből él Észak-Franciaországban. Elbűvölő kedvesével fényűző életet élnek és éppen egy rangos kiállítás megnyitójára készülnek, amikor a rokonok néhány száz kilóméterrel arrébb úgy döntenek, hogy meglátogatják a nagymenő családtagot. Valentin cseppet sem örül a látogatásuknak, ám egy véletlen balesetnek köszönhetően teljesen kiesnek neki az elmúlt évek történései, és újra azzá az észak-franciaországi fickóvá válik, aki évekkel ezelőtt volt.

Magyar mozibemutató: 2018. június 14.

4) Kutyaparádé (Show Dogs)

A Kutyák és macskák stílusában készült, élő szereplőket és beszélő kutyákat keverő vígjátékot Raja Gosnell, a műfaj klasszikusa rendezte, aki a Scooby-Doo mozifilmért és az első Hupikék törpikék-ért is felel, de korábban a Gagyi mami-val és A bambanő-vel is bebizonyította, hogy nagyon ért a nevettetéshez.

Magyar mozibemutató: 2018. június 14.

5) Merülés a szerelembe (Submergence)

Egy ablaktalan szobában Afrika keleti partjainál James More-t dzsihadista harcosok tartják fogva. Több ezer kilométerre Grönlandon Danielle Finders mini tengeralattrájóval készül az óceán fenekére merülni. Gondolataikban mindketten az előző év karácsonyára emlékeznek vissza, amikor egy francia strandon történő véletlen találkozásuk heves és tartós romantikus kapcsolatot eredményez.

6) Szupercella 2

Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Magyar mozibemutató: 2018. június 28.

7) Túl szexi lány (I Feel Pretty)

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is.

Magyar mozibemutató: 2018. június 28.

18 film, ami elképesztő csavarral ér véget

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · ·