FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (05.30.)

7 film szerda estére, amik garantáltan felvidítanak

13159

Filmajánló szerda estére (05.30.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

1) A macinacis focista (Filmbox Extra, 17:40)

Egy kansasi farmon él az a nem régiben megözvegyült nő, aki egy meglehetősen szokatlan bébiszittert talál két fia mellé: egy Norvégiából érkezett focistát. A fociőrült Oddmund sajátos elveket vall a felvigyázásról, ám naiv, de odaadó természetével megnyeri Helen és fiai szívét, és talán sebeiket is segít begyógyítani.

A macinacis focista

2) Baywatch (HBO, 18:00)

A kaliforniai tengerpart strandjain teljesítenek szolgálatot a parti őrség vízimentői. Lelkesek, fiatalok, ki komolyan, ki könnyedebben veszi a feladatokat és próbálnak mindemellett magánéletet is élni. Munkájuk során sokszor kockára teszik az életüket. Mitch Buchanon a vezetőjük, aki ezúttal nem jön ki túl jól egy pimasz újonc fiú. Amikor azonban össze kell fogni, hogy az egész öböl jövőjét veszélyeztető bűnüggyel leszámoljanak, számíthatnak egymásra.

Baywatch 2017

3) Részeges karatemester (Mozi+, 18:45)

Wong Fei Hongot alkoholista nagybátyja karateiskolába küldi, hogy tisztességet tanuljon és jó harcossá váljon. A bácsika brutálisan bánik a tanítványaival, a srác ezért megszökik. Amikor elkapják, embertelenül megalázzák, és a nagybácsi egyik bérence csaknem agyonveri. A bosszúvágytól fűtött fiú megfogadja: személyesen számol le részeges mesterével.

Részeges karatemester (Zui quan, 1978)

4) Sorsjegyesek (Paramount Channel, 18:55)

Egy becsületes kis rendőr véletlenül nem tudja kifizetni a kávéját a kávéházban, és hirtelenjében egy sorsjegyet mutat a pincérnőnek, és megígéri, hogy megosztja vele a nyereményét. És másnap valóban kihúzzák a számokat…

Sorsjegyesek

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·