FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (05.30.)

7 film szerda estére, amik garantáltan felvidítanak

13127

5) Miért éppen Minnesota? (Film Café, 19:05)

Lucy előkelő Miami-i életvitelhez szokott és azt nagyon is szereti. Tanácsadóként dolgozik, s legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrastrukturálási munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket, és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet, s ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben. Közben persze a szerelem is utat tör magának Lucy életébe…

Miért éppen Minnesota? (New in Town, 2009)

6) Eltanácsolt tanácsadó (Film Café, 21:00)

Ryan Turnert (Charlie Sheen), a törtető brókert egy befolyásos gazdag milliomos, Donald Simpson (Barry Newman) csúnyán csőbe húzza, melynek következtében elveszíti mindenét: a pénzét, az állását és csinos barátnőjét, Cindyt is (Denise Richards). Váratlanul telefonál Cindy főnöke, Page (Angie Harmon), aki már nagyon várja az aznapi segítő sorokat Cindytől. Ryan titokban átveszi a lány tanácsadó rovatát a lapnál, és tőzsdeguruból szívmágussá képzi át magát. Az elmés válaszoknak köszönhetően hamarosan felszökik a példányszám és sikeresebb lesz, mint azt valaha is remélhette volna.

Eltanácsolt tanácsadó

7) Nem férek a bőrödbe (SuperTV2, 21:00)

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) egy fiatalos anyuka, mégsem képes zöld ágra vergődni kamasz lányával, Annával (Lindsay Lohan). Tess közelgő esküvőjére készülődik, amit lánya nem néz jó szemmel. Anna pedig csak a zenének él, egy rock bandában gitározik, ami viszont anyjának nem igazán tetszik. Az egyik veszekedésük után azonban furcsa dolog történik velük, arra ébrednek, hogy testet cseréltek egymással. Most már egymás problémáival kell megküzdeniük, de egyikük sem volt felkészülve ilyesmire.

Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, 2003)

A 12 legjobb francia film, amit vétek lenne kihagyni

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·