FILMEZZUNK.HU
Bazi nagy görög lagzi 2002 - a hét filmje

8 meglepő érdekesség a Bazi nagy görög lagzi című filmről

17244

Érdekességek a Bazi nagy görög lagzi című filmről

A Bazi nagy görög lagzi (eredeti cím: My Big Fat Greek Wedding) 2002-es romantikus vígjáték, amit Nia Vardalos írt és a női főszerepet is ő játssza. A film rendezője Joel Zwick, akinek máig ez a legsikeresebb alkotása. A történet középpontjában Tula Portokalosz (Nia Vardalos) áll, egy középosztálybeli görög-amerikai nő, aki az elvárásokkal ellentétben szerelmes lesz egy felső középosztálybeli, nem-görög fiatalemberbe, Ian Millerbe (John Corbett). Innentől kezdve pedig nincs megállás a bonyodalmakban. Ezúttal erről a filmről gyűjtöttünk össze néhány dolgot, amikről nagy valószínűséggel még nem hallottál.

Bazi nagy görög lagzi 2002 - a hét filmje

Nia Vardalos és John Corbett

1. Amikor Ian Miller (John Corbett) görög ortodox vallásúvá keresztelkedik, megkapja a görög nevét, Ioannis, ami angolra lefordítva John-t jelent, utalva az őt alakító színészre.

2. Nia Vardalos valódi férje, Ian Gomez játssza Ian legjobb barátját Mike-ot.

8 dolog, amit a Bazi nagy görög lagzi című filmről tudni érdemes

3. Tom Hanks felesége, Rita Wilson látta a színdarabot, és javasolta a férjének, hogy filmesítsék meg. Mikor Hanks először hívta fel Nia Vardalost, az írónő letette, mert nem hitte el, hogy ki keresi. Tom Hanks tavaly a második részt is összehozta producerként.

4. Nia Vardalos elmondása szerint az ételek beszerzése nem volt probléma forgatás közben. Amikor a görög éttermek tudomást szereztek arról, hogy a közelben forgatnak, rengeteg ingyen ételt küldtek át.

8 dolog, amit a Bazi nagy görög lagzi című filmről tudni érdemes

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·