FILMEZZUNK.HU
Boba Fett is kap egy külön Star Wars-filmet

Boba Fett is kap egy külön Star Wars-filmet

1454

Boba Fett is kap egy külön Star Wars-filmet

Bár nem teljesít túlságosan erősen a Star Wars saga, a  Solo, a Lucasfilm természetesen nem áll le, és már dolgoznak azon, hogyan köszörüljék ki a csorbát, írja a mafab.hu. A számos párhuzamosan készülő SW-mozi mellé bekerült a Lando, az Obi-Wan és a Bobba Fet szólófilm is, utóbbi rendezői székét pedig nem más foglalhatja el, mint a  Logan – Farkas direktora, James Mangold.

Boba Fett is kap egy külön Star Wars-filmet

Boba Fett először A Birodalom visszavág című Star Wars-filmben jelent meg, majd a trilógia befejező részében, A jedi visszatérben is feltűnt. Bár folyton sisak takarta el az arcát, és viszonylag kevés szerepe volt a filmvásznon, a Star Wars-rajongók körében kultstátuszt kapott. Az eredeti trilógia után született előzménytrilógiában George Lucas alaposabban bemutatta Boba Fett karakterét, és a hőst számos könyv, képregény, animációs film, videojáték is ábrázolta.

Az biztos, hogy a Fettet alakító, hatvan felé közelítő Temuera Morrison már nem tér vissza a szerephez, a rajongók pedig azt a Taika Waititit látnák a legszívesebben a film élén, aki rendezői pályafutása (Thor: Ragnarök) mellett jópárszor megfordult már a kamerák előtt is (Hétköznapi vámpírok).

SOLO: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET (2018) – Kritika


Article Tags: · · ·