FILMEZZUNK.HU
Lego-kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part, 2019) - Előzetes

Itt a Lego-kaland 2 új magyar nyelvű előzetese!

3024

Lego-kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part, 2019) – Előzetes

A LEGO-kalanddal 2014-ben valami egészen emlékezeteset sikerült összehoznia az azóta a Solo-filmből való kirúgásukkal”elhíresült” Lord-Miller párosnak, írja a hu.ign.com. A LEGO-játékok kultuszára elképesztően kreatívan építő film egyaránt meggyőzte a kritikusokat és a nézőket, így hát nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás. Az azonban szinte hihetetlen, hogy ilyen sokat kellett rá várni – még akkor is, ha azóta már két másik LEGO-filmmel is megörvendeztettek minket.

A második részt övező nagy titkolózásnak hála a történetéről egyelőre szinte semmit nem tudunk. Ami biztos, hogy új rendezők érkeztek a projekthez (a Shrek-szérián dolgozó Mike Mitchell és a LEGO Batman – A film munkálataiban résztvevő Trisha Gum), illetve ami részünkről igazán bizakodásra adhat okot, hogy a forgatókönyvet az a Raphael Bob-Waksberg írta át, akinek a jelenkor egyik legjobb animációs sorozatát, a Bojack Horsemant köszönhetjük.

A szereplőgárdában szerencsére nem történtek ilyen jellegű változások. Visszatér Chris Pratt, Elizabeth Banks, Channing Tatum, Will Arnett és Jonah Hill is, szóval minden okunk megvan a reménykedésre a film minőségét illetően – pozitív hozzáállásunkat pedig a friss előzetes mindenképp megerősíti. A LEGO-kaland második része 2019. február 7-én debütál Magyarországon.

13 mesehős, akit először teljesen máshogy képzeltek el

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · ·