Michael J. Fox legjobb filmjei

Minden idők 8 legjobb Michael J. Fox filmje

6898

Michael J. Fox legjobb filmjei

Michael J. Foxot minden filmrajongó szereti, hiszen a Vissza a jövőbe (és persze a folytatásai) pont ugyanolyan ezerszer újranézhető, kortalan klasszikusok, mint a régi Star Wars-trilógia vagy a Bud Spencer-Terence Hill-életmű. Azt viszont már valószínűleg jóval kevesebben tudják, hogy Foxnak a három időutazós dilin túl is voltak nagy dobásai. Michael J. Fox születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk 8 filmet színes filmes pályafutásából, amit szerintünk minden filmrajongónak látni kell.

8. Támad a Mars! (Mars Attacks!, 1996)

Amikor a kis, zöld Mars-lakók először szállnak le kék bolygónkra, az emberiség még nem is sejti, hogy milyen gonosz gondolatok forognak az idegenek kocsonya agyában. Egy csapásra megváltozik a helyzet, amikor kezdetét veszi az invázió, és a marsi emberkék ripityává lőnek mindent. Szénné ég a magas rangú fogadóbizottság, összedől a Fehér Ház, a Kongresszus és nem utolsósorban a Las Vegas-i játékbarlangok. Ezzel a kihívással még az egyébként annyira talpraesett elnök, James Dale sem tud mit kezdeni. Ki menti meg a Földet…?

Támad a Mars! (Mars Attacks!, 1996)

7. Tinifarkas (Teen Wolf, 1985)

Scott (Michael J. Fox), a gimnazista kamasz-fiú, elégedetlen az életével: az iskolai kosárlabdacsapatuk folyton veszít a bajnokságon, ráadásul még reménytelenül szerelmes is a gimi üdvöskéjébe. Azonban minden egy csapásra jóra fordul, amikor “állati” átváltozáson megy keresztül.

Tinifarkas (Teen Wolf, 1985)

6. Doc Hollywood (1991)

Los Angelesbe indul a fiatal Benjamin Stone (Michael J. Fox), hogy elfoglalja új plasztikai sebészi állását. A végeláthatatlan dugók elől letér az autópályáról, de balszerencséjére eltéved, és autójával belehajt a kerítésbe az egyik városkában. Ezért harminckét órai közmunkára ítélik a helyi kórházban. Stone doki alig várja, hogy leteljen a kiszabott büntetés, és továbbindulhasson, de a helyiek egyre jobban megkedvelik az új orvost. A csinos mentőslány, Lou (Julie Warner) pedig megtetszik Stone-nak..

Doc Hollywood (1991)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download