FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Külön filmet kap Jared Leto Jokere

BRÉKING: Külön filmet kap Jared Leto Jokere

2218

A Warner egy újabb Joker filmet vállal be

A Warner Bros. különálló filmet készít az Suicide Squad – Öngyilkos osztag Jokeréhez Jared Letóval a főszerepben, írja a mafab.hu. Harley Quinn után az Öngyilkos osztag másik karaktere, a Jared Leto által alakított Joker is különálló filmet kap a DC-univerzumában. A Warner tehát Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker-mozi mellett egy újabb szólóprojektbe vágta a fejszéjét.

Érdekességek az Öngyilkos osztag című filmről

A történetről, illetve arról, hogy az új produkció milyen irányban bővíti majd az Öngyilkos osztag világát, egyelőre nincsenek információk. A film a Margot Robbie főszereplésével készülő Harley Quinn-mozi, a Birds of Prey után kerül majd a mozikba, azonban a premierdátumot egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A Warner Bros. tavaly ősszel jelentette be, hogy Todd Phillips rendezésében elkészíti a Joker előzményfilmet, ebben azonban nem számolnak Jared Leto jelenlétével, mivel a projekt teljesen külön úton jár majd a DC által épített univerzumhoz képest. A stúdió jelenleg írót keres az Öngyilkos osztag Leto-féle spin-offjához, a forgatás pedig valószínűleg csak 2020-ban kezdődhet meg az Öngyilkos osztag 2 munkálatainak befejezése után.

Ezt a 10 dolgot biztos, hogy nem gondoltad volna az Öngyilkos osztagról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·