FILMEZZUNK.HU

Baromi ütős a 22 MÉRFÖLD végső előzetese

5135

22 mérföld (Mile 22, 2018) – Előzetes

Mark Wahlberg és  Peter Berg negyedik közös filmje kőkemény akciót ígér. Itt az új, végsőnek szánt előzetes! A túlélő, a  Mélytengeri pokol és A hazafiak napja után újra Peter Berg kamerái elé állt Mark Wahlberg a 22 mérföld című akcióthriller kapcsán.

Mile 22 (2018) - Előzetes

Wahlberg már a tavalyi CinemaConon is nagyon izgatottnak tűnt a filmmel kapcsolatban. Akkor azt mondta, hogy bár rengeteg filmben volt alkalma kipróbálni magát, pályafutásában most először érzi azt, ez az a szerep, amivel tökéletesen azonosulni tud. A direktor és a színész elmondása szerint a Mile 22 a siker esetén egy trilógia első része lesz. A történet szerint egy Indonéziában állomásozó CIA-ügynök azt a feladatot kapja, hogy szállítson át egy informátort a belvárosból egy 22 mérföldre lévő reptérre, mivel lelepleződött az álcája. Az úton azonban nem csak a korrupt rendőrök, de alvilági bárók és felfegyverzett helyiek is megpróbálják megakadályozni a küldetést.

A film forgatókönyvét a Jack Ryan: Árnyékügynököt is jegyző Graham Roland és Lea Carpenter írta, a főbb szerepekben Wahlberg mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint John MalkovichLauren CohanIko UwaisSala BakerNikolai NikolaeffRonda Rousey és Terry Kinney.

10 legjobb film Mark Wahlberg-től, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·