FILMEZZUNK.HU
Serenity (2018) - Előzetes

Új előzetes érkezett Matthew McConaughey és Anne Hathaway thrilleréhez

4016

Vihar előtt (Serenity, 2018) – Előzetes

Vihar előtt előzetes, főszerepben Matthew McConaughey és Anne Hathaway. McConaughey és Hathaway 2014-ben dolgoztak együtt utoljára, akkor Christopher Nolan dirigálása alatt próbáltak meg új otthont találni az emberi fajnak a végtelen világűrben, írja a hu.ign.com. Az azóta eltelt négy évben egyikük sem tétlenkedett sokat, jó néhány filmben szerepeltek külön-külön, de idén ősszel végre újra közös projektben tűnik fel a két Oscar-díjas színész.

Serenity című filmjük jobban el sem üthetne a Csillagok közöttől: a McConaughey által alakított John egy apró szigeten él, egy halászhajó kapitányaként tengeti látszólag eseménytelen mindennapjait, míg fel nem tűnik a színen ex-felesége (Hathaway), aki arra kéri, hogy végezzen jelenlegi abuzív férjével – a tettet pedig tüntesse fel öngyilkosságként.

Az izgalmasnak tűnő thrillert az a Steven Knight írta és rendezte, akinek többek között a tavalyi év egyik sikersorozatát, a Tabut köszönhetjük. A filmben a két A-listás sztáron kívül feltűnik még Jason Clarke, Diane Lane, Djimon Hounsou és Jeremy Strong is.

10 Matthew McConaughey film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·