A legjobb Fox Kids-es mesék

7 Fox Kids-es mese, amit képtelenek vagyunk elfelejteni

12044

A legjobb Fox Kids-es mesék

Emlékeztek még melyik mesék voltak a menők 10-15 évvel ezelőtt? Emlékszel még arra, amikor a kölyökklub nem egymás után, megállás nélkül csapta oda a töpörtyűknek a modernebbnél modernebb meséket, hanem a fiatalok a stúdióban ádáz csatát vívtak, hogy eldőljön a kék, vagy a piros csapat a jobb. Nos, ebben az időben létezett egy csatorna gyerekeknek, ahová a szülők nyugodt szívvel engedték leülni gyermeküket időtöltés gyanánt. Mi most szeretnénk néhányat bemutatni a legjobb Fox Kids-es mesék közül, hátha valamelyik csatornán még rátalálsz ezekre a gyöngyszemekre. Nektek melyik volt a kedvencetek?

Andy, a vagány (What’s with Andy?, 2001)

A gyerekek többsége orvos, tanár, színész vagy sportoló akar lenni, kivéve főhősünket, Andyt! Andy a világ és a történelem legnagyobb tréfamesterévé szeretne válni! Andy Larkin vicceitől környezetében senki sem menekülhet meg. Tréfamesterünk fő áldozata legtöbbször lánytestvére, Jen, de városuk többi honpolgárai is gyakran bedőlnek huncutságainak.

3 jóbarát és Jerry (3 Friends & Jerry, 2000)

A sorozat négy tízéves fiúról szól, akik mindenáron fel akarnak nőni. Jerry új fiú a városban, aki nagyon szeretné elfogadtatni magát a helyi bandával a három baráttal, Frankkel, Thomassal és Ericcel. A tinédzserkor talán csábító, de ezeknek a fiúknak az élete még mindig a vad túlzásokról, a vagányságról és a dicsekvésről szól, valamint arról, hogy kinek hány sebességes a biciklije.

Kölykök a 402-es tanteremből (The Kids from Room 402, 1999)

A sorozat iskolás gyerekekről szól, akik megbirkóznak a bonyodalmakkal, s megpróbálnak felnőttesnek látszani. A szereplők különböző karakterek, egy-egy főbb tulajdonsággal felruházva. Bár nagyon akarnak felnőttek lenni, döntéseik, tulajdonságaik mögött még ott van a gyerekesség.

Louie élete (Life with Louie, 2001)

Louie élete nem mindig egyszerű, de mindig mulatságos! Először is: ismerkedj meg Louie-val! Vadóc, kiszámíthatalan, vidám és ellenállhatatlan. Másodszor: ismerd meg a családját! Anya a családi béke fenntartója, míg Apa, a háborús veterán nem érti, hogy az élet miért nem egy hadművelet. Nem csoda, ha Louie élete szörnyen bonyolult. Louie élete elmeséli egy örökmozgó kisfiú felcseperedésének megmosolyogtató és szívmelengető viszontagságait.

A született kémek (Totally Spies, 2001)

Clover, Alex és Sam, a három jó barátnő nem csupán abban hasonlít egymásra, hogy mindannyian a Beverly Hills-i Gimibe járnak, hanem abban is, hogy mindhárman egy titkos kémszervezet ügynökei.

Oggy és a svábbogarak (Oggy and the Cockroaches, 1999)

A sorozat története egy macska és három svábbogár heves összecsapásairól szól. Szokatlan módon azonban a macska az áldozat, kínzói pedig a természet legrondább, legszaporább és legelpusztíthatatlanabb teremtményei: a svábbogarak. Napszaktól, helyszíntől és helyzettől függetlenül, ez a jóindulatú és tapintatos, kövér macska lesz a svábbogarak állandó támadásainak mindenkori áldozata.

Gógyi felügyelő (Inspector Gadget, 1983)

A világ legfrissebb műszaki újdonságait és eszközeit veti be nyomozása közben a híres Gógyi felügyelő, ami gyakran komikus helyzetekbe sodorja. Gógyi felügyelő, aki régen egyszerű kisvárosi rendőr volt, bonyolult és költséges műtéten esik át, melynek segítségével birtokosa és használója lesz a számos herkentyűnek, melyek nyomozását előre (vagy hátra) mozdítják. Bár az elmés szerkezetek nem mindig működnek rendeltetésszerűen, Gógyi felügyelő szíve azért mindig a helyén van! Szerencséjére mindig van mellette valaki, aki kihúzza a bajból: Gógyi unokahúga, Penny, és hűséges kutyája, Agytröszt.

13 mesehős, akit először teljesen máshogy képzeltek el

Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben írd meg nekünk, hogy neked a Fox Kids-es mesék közül melyek voltak a kedvenceid!

(Fox Kids-es mesék címlapkép forrása)
(Fox Kids-es mesék történetek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download