FILMEZZUNK.HU
A Bosszúállók: Végtelen Háború átlépte a 2 milliárdos határt

A Bosszúállók: Végtelen Háború átlépte a 2 milliárdos határt

1633

A Bosszúállók: Végtelen Háború átlépte a 2 milliárdos határt

A végtelenbe és tovább? Lehet, hogy a Solo – Egy Star Wars-történet miatt egyesek keseregnek a Disneynél, de a Fekete Párduc a kelleténél nagyobb sikere mellett Kevin Feige-ék újfent pezsgőt bonthatnak, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen Háború 48 nappal a bemutatóját követően lépte át a 2 milliárdos álomhatárt, ezzel pedig nem csak egy rendkívüli elit klubnak lett a tagja, hanem minden idők legsikeresebb szuperhősfilmjévé is (nomen est omen) avanzsált. – írja a Puliwood.hu

Eme klubnak a csúcstartója eleddig toronymagasan az Avatar 2,788 milliárd dollárral, ezt követi egy másik James Cameron mozi, a Titanic 2,187 milliárddal, majd a dobogó legalsó fokán a Star Wars: Az ébredő Erő foglal helyet a maga “csekély” 2,068 milliárdjával. Ezt a Végtelen háború már nem valószínű, hogy beéri, különösen annak fényében, hogy nyár beköszöntével már itt is vannak az újabb kihívók a Jurassic World: Bukott birodalom, A hihetetlen család 2, vagy a szintén Disney érdekeltségű A Hangya és a Darázs képében, miközben a fenti hármasnak bemutatása idején nem igazán volt érdemi kihívója.

Viszont fel van adva a lecke a jövőre érkező Bosszúállók 4-nek, ami tényleg egy korszak lezárásának ígérkezik, hogy vajon képes lesz-e mindezt megugrani, vagy pedig ez alatt marad-e? Mi az előbbiekre tippelnénk. És ti?

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: ·