FILMEZZUNK.HU
Szupercella 2: Hádész (2018) - Előzetes

Magyar nyelvű előzetest kapott a Szupercella 2!

9025

Szupercella 2: Hádész (2018) – Előzetes

Végre belenézhetünk Sylvester Stallone börtönből szabadulós akciófilmjének folytatásába, amelyben a Galaxis őrzői csapatának egyik oszlopos tagja is szerepel, írja a Puliwood. A Szupercella 2: Hades június 28-án várható a mozikba.

Ahogyan korábban írtuk, Mikael Hafström (Kisiklottak, 1408, A rítus) 2013-as akciófilmje, a Szupercella (Escape Plan) nem szándékozott feltalálni a spanyolviaszt, csak összeboronálta gyermekkorunk két legnagyobb akciócsillagát (Sylvester Stallonét és Arnold Scharzeneggert) egy börtönből szabadulós mókára másfél órán keresztül, ezt pedig olyan hangulatosan és annyira szórakoztatóan hozta, hogy a B-kategóriás filmek rajongói bizony elégedettek voltak az eredménnyel, ez pedig egyenes úton vezetett a folytatáshoz.

Bár Schwarzenegger visszatéréséről nincs hír, a Szupercella 2 bizony elkészült Sylvester Stallone főszereplésével és Hades alcímmel, méghozzá komoly kínai támogatással. Steven C. Miller (Két testvér, egy lövés, Mentőakció) filmjében – amelyhez Miles Chapman (Országúti diszkó 2., Szupercella) készítette a forgatókönyvet – Sly ismét azt teszi majd, amit karaktere mesterien űz: megpróbál a legbiztonságosabb börtönből, a Hadesből meglógni. Rajta kívül mindenki kedvenc Drax-e, Dave Bautista is felbukkan az oldalán, nem is beszélve 50 Centről, de az ő neve a stáblistán általában rossz ómen. Bizakodjunk.

15 börtönös film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·