FILMEZZUNK.HU

Minden idők 10 legrosszabb filmje az Arany Málna szerint

45291

A valaha volt legrosszabb filmek

A lista, a “The Official Razzie Movie Guide” című könyv alapján készült, melyet az Arany Málna-díj alapítója, John Wilson osztott meg az olvasókkal. Ti melyik filmekkel bővítenétek még ki a listát? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

10. Zenebolondok (1980)

Jack Morell mindenre elszánt zeneszerző, akinek minden vágya, hogy dalai eljussanak a nagyközönséghez. A szobatársával, Samanthával és egy ügyvédbarátjukkal nekiállnak megtalálni azt a zenekart, akik sikerre vihetik a zenéjét: végülsaját kezükbe veszik az irányítást, és hat “macho men”-t szerződtetnek a szomszédos Greenwich Village-ből, s a többi már történelem.

Zenebolondok (1980)

9. Body Rock (1984)

Chilly egy tehetséges break-táncos srác. Chilly megvalósitja álmait a hírnév és a szerencse világába.

Body Rock (1984)

8. Trog (1970)

Egy barlangász kutatócsapat új föld alatti járatrendszert fedez fel, ahol egy “rém” várja őket. Kettejüknek sikerül elmenekülni, és miután hírül adják tragédiájuk részleteit, az emberek úgy döntenek, felszínre hozzák a vérszomjas szörnyeteget…

Trog (1970)

7. King Kong visszatér (1986)

King Kong-ot, a hatalmas gorillát egy titkos kutatócsoport mesterségesen életben tartja, és minden erejükkel azon fáradoznak, hogy egy új szívet hozzanak létre a sérült óriás számára. Amikor végre sikerül elkészíteniük a félelmetes méretű szervet, nincs is már másra szükségük, mint egy megfelelő donorra, aki a beültetéshez szükséges vért biztosítja. Erre a legmegfelelőbb alany az az ugyancsak gigantikus méretekkel rendelkező nősténygorilla, melyet egy vadász nemrégiben fogott be Borneóban. Így aztán, a hatalmas gorilla nem pusztán újjászületik, hanem társat is talál.

King Kong visszatér (1986)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·