FILMEZZUNK.HU
A legjobb nyári filmek

10 legjobb nyárral kapcsolatos film, amit látnod kell

54339

8) Életem a szörf /Soul Surfer, 2011/

Bethany Hamilton (AnnaSophia Robb), egy fiatal lány, aki roppant tehetséges szörfös. Mindenki úgy véli szép jövő előtt áll, és hatalmas bajnok válhat belőle. Azonban a sors közbeszól, és egy alkalommal a lányt szörnyű cápatámadás éri. Szülei (Helen Hunt és Dennis Quaid) azonnal kórházba szállítják, de sajnos a lány így is elveszti egész bal karját. A tragédia őt és egész családját lesújtja, azonban Bethany nem adja fel, és elhatározza, hogy még fél karral is visszaszáll a deszkára, és elindul a világbajnokságon. A film Bethany Hamilton igaz történetén alapul.

Életem a szörf /Soul Surfer, 2011/

9) Bor, mámor, Provance /A Good Year, 2005/

A bankár Max új tranzakciójának sikerét beárnyékolja bácsikája halálhíre. Miközben Franciaországba utazik, ahol kastélyt és szőlőbirtokot örökölt, a munkaadója vizsgálatot indít ellene. Kiderül, hogy a pincészet sokat érhet. Max maga sem tudja, mihez kezdjen, vegye át az irányítást, vagy értékesítse. Az emlékei mellett sok idejét foglalja le Fanny, az étterem tulajdonosnője. Az álmodozásnak vége szakad, amikor felbukkan Christie, a nagybácsi törvénytelen lánya. Max szerint viszont szélhámos. De nem ez az egyetlen rejtély a nagybácsi és a birtok életében.

Bor, mámor, Provance (2006)

10) Az utolsó dal /The Last Song, 2010/

A Nicholas Sparks (Séta a múltba – A Walk to Remember, Szerelmünk lapjai – The Notebook) bestselleríró következő regényéből készülő film, Az utolsó dal egy kicsiny amerikai tengerparti városban játszódik, és a középpontjában egy családjától elidegenedett apa (Greg Kinnear) áll, aki esélyt kap arra, hogy együtt töltse a nyarat lázadó tinédzser lányával (Miley Cyrus), akit hosszú évek óta nem látott. Az újbóli kapcsolatfelvétel igen nehezen indul, ám szerencsére van egy közös érdeklődési pontjuk: a zene. És a zenén keresztül megismerhetjük a család történetét: barátságokat, titkokat és árulásokat, az első szerelmet és a második esélyt…

Az utolsó dal /The Last Song, 2010/

18 thriller, amit mindenképpen látnod kell

(Nyári filmek történeteinek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·