FILMEZZUNK.HU
Tom Hiddleston alias Loki

Tom Hiddleston elárulta Loki sorsát

3614

Tom Hiddleston megosztotta gondolatait Loki jövőjéről

A csínytevény istenének lényeges szerep jutott a Végtelen háborúban. A karaktert megformáló Hiddleston fejtette ki véleményét ezzel kapcsolatban, írja a Puliwood. Figyelem! Spoilerek a Bosszúállók: Végtelen háború cselekményére nézve!

Számos rajongó szívét törte porrá a legutóbbi Bosszúállók film, hiszen az ambíciózus szuperhősfilmben nem egy szeretett karaktertől kellett elbúcsúznunk. A Marvel Filmes Univerzum jövőjét elnézve biztosak vagyunk benne, hogy megtalálják a módján annak, hogy visszahozzák ezeknek a karaktereknek a többségét, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek olyanok, akik végleg halottak maradnak.

Tom Hiddleston érdekességek

A Marvel filmek legkedveltebb gazfickója egyértelműen Loki, aki gyakorta ingadozott jó és rossz oldala között. Tom Hiddleston karakterével Thanos a Végtelen háború első perceiben végez, ezzel leszögezve, hogy ez a film nem fog sz*arakodni. A színész az ACE Comic Con-on beszélt nemrégiben Loki sorsáról és elárulta, hogy ő már akkor tisztában volt karakterének halálával, amikor még csak a Thor: Ragnarökön dolgoztak.

“Nagyjából két éve tudtam már arról a jelenetről. Még 2016 májusában találkoztam a Marvellel, hogy a Ragnarök történetéről beszélgessünk és megmutassák a koncepciós rajzokat. Egyszer csak bejöttek Russoék és bemutatkoztam nekik. Leültünk ott négyen és elmondták, hogy hogyan kezdődik a Végtelen háború. A Thor: Ragnarök készítése közben végig tudtam, hogy mi fog történni. A film végére Lokit újra elfogadták Thor testvéreként. Nagyon erőteljesnek érzem azt, amikor a Végtelen háborúban Odinsonnak nevezi magát, ez lezárja Loki útját és mindazt, amit képes volt elérni. Loki halála megalapozza az érzelmi téteket. Mindezt drámaian teszi. Rögtön tudod, hogy Thanos sokkal veszélyesebb bárkinél, akit eddig láttunk.”

Hiddleston nem jelentette ki azt, hogy “Loki végleg meghalt”, de a nyilatkozata könnyen lehet, hogy erre utal. A feltámasztása bizonyos szempontból elrontaná annak az útnak a végkifejletét, amit a karakter bejárt az elmúlt években. A teóriák persze már rögtön a film bemutatója után beindultak arról, hogy talán csak megjátszotta a halálát és van még valami a tarsolyában, de ez valószínűtlennek tűnik.

Persze nem mondanánk nemet Loki későbbi visszatérésére. A képregényekben visszatért már hasonlóan véglegesnek tűnő halálok után. Volt, hogy nőként és olyan is, hogy tizenéves verziójában és csatlakozott a Young Avengers-hez. Forgatási képek alapján annyi azért biztosnak tűnik, hogy Hiddleston visszatér még a Bosszúállók 4-ben, ám ezek olyan jelenetek lesznek, ahol a 2012-es New York-i csatát élhetjük újra.

10 őrült filmes karakter, akitől megfagy a vér az ereidben

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · ·