FILMEZZUNK.HU

Ütős sci-fi a láthatáron! Gary Oldman főszereplésével itt a TAU előzetese

3284

Tau (2018) – Előzetes

Az utóbbi időben többször is csalódást okoztak a Netflix saját gyártású vagy az általa felkarolt nagyjátékfilmek. Éppen ezért egyre nehezebben tudunk lelkesedni egy-egy újabb projekt hírének hallatán, de ez a streaming szolgáltatót nem zavarja, továbbra is gőzerővel dolgozik – most éppen a friss Oscar-díjas Gary Oldman hangjáé lesz a főszerep. – írja a hu.ign.com

Tau (2018) - Előzetes

A TAU a high-tech thriller szubzsánerében igyekszik maradandót alkotni. Történetének középpontjában Maika Monroe (Valami követ) karaktere áll, akit az Ed Skrein (Deadpool) által alakított őrült tudós elrabol és bebörtönöz, hogy – többek között – vele tesztelje az általa kifejlesztetett mesterséges intelligenciát, akinek hangját Oldman szolgáltatja majd a filmben.

Az előzetes alapján nincs itt semmi, amit ne láttunk volna már korábban (2001: Űrodüsszeia, Kocka, stb.), és Oldman orgánuma sem tűnik elégnek egy ilyen szerepre, ellentétben mondjuk Kevin Spacey (Hold), Scarlett Johansson (A nő) vagy éppen a Kubrick klasszikusában zseniális munkát végző Douglas Rain hangjával. Mindenesetre a TAU-ra nem kell már sokat várnunk, június 29-én meg is érkezik a Netflix műsortárába.

A 15 legjobb sci-fi, ami a csillagok között játszódik

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·