FILMEZZUNK.HU
Kirsten Dunst és George Clooney a Youtube-on

Kirsten Dunst és George Clooney a Youtube-on

1773

Kirsten Dunst és George Clooney a Youtube-on

Miközben a Netflix pályáján a Disney, az Apple és az Amazon is előzni készül –mind önálló produkciókat gyártanak vagy terveznek –, addig a Google-nek eleve rendelkezésére áll a világ legjobb platformja ehhez: a Youtube. A videómegosztó oldal önálló tartalomszolgáltatóvá is válik; ez évben már meg is jelent első saját sorozata, a Karate Kid folytatását jelentő Cobra Kai. A folyamat új állomása a most bejelentett On Becoming a God in Central Florida (kb. „Így válj istenné Közép-Floridában”) című sorozat.

Kirsten Dunst és George Clooney a Youtube-on

A fekete komédia főszereplője Kirsten Dunst, gyártója pedig George Clooney Smokehouse Productions nevű cége – írja a Filmtekercs.hu. Dunst egy Krystal Gill nevű, frissen megözvegyült orlandói vízividámpark-alkalmazottat játszik, aki addig ügyeskedik, míg egy piramisjáték élén nem találja magát. A sorozat az 1990-es évek elején játszódik.

Az epizódokat a volt Youtube Red, új nevén Youtube Premium kínálja majd 2019-től; egyelőre 10 részt rendeltek meg. A sorozatot Robert Funke és Matt Lutsky írja. Eredetileg egyébként az AMC fejlesztette az ötletet – írja a lap.

A szülinapos George Clooney 10 legjobb filmje

(Forrás: Filmtekercs.hu)


Article Tags: · · ·